Η Luminous Eye φιλοξενεί την Ελένη Ρημαντωνάκη

Η Luminous Eye φιλοξενεί την Ελένη Ρημαντωνάκη

H Luminous Eye συνεχίζει τον κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων, παρουσιάζοντας το έργο σύγχρονων φωτογράφων.

Στην διάρκεια αυτών των συναντήσεων, ο φωτογράφος αναλύει το έργο του και συγχρόνως γίνεται ένας διάλογος με τους συμμετέχοντες στην παρουσίαση και το κοινό, στοχεύοντας στην ανάδειξη της δομής και της φιλοσοφίας του έργου του.

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, στις 8:00 μ.μ., η Luminous Eye φιλοξενεί σε διαδικτυακή συζήτηση – παρουσίαση την Ελένη Ρημαντωνάκη.

Τη συνάντηση μπορεί να παρακολουθήσει online οποιοσδήποτε, μέσα από την σελίδα της Luminous Eye στο Facebook, ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

   Live facebook.com/luminouseye.athens/live/

Facebook Event:https://www.facebook.com/events/432417477833422/


Η Ελένη Ρημαντωνάκη γεννήθηκε στα Χανιά, αλλά ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Σπούδασε στην σχολή φωτογραφίας Focus και έκανε αργότερα μαθήματα με τους Γιάννη Δήμου και Δημήτρη Τσεβά. Παρακολούθησε το μάθημα κριτικής του Πλάτωνα Ριβέλλη, όπως και workshops με τους Νίκο Οικονομόπουλο και Jason Eskenazi. Τέλος, έκανε ανάπτυξη portfolio με τον Βασίλη Γεροντάκο, όπως και στο Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας με τους Κωστή Αντωνιάδη, Κώστα Γουδή και Νατάσσα Μαρκίδου.
Φωτογραφίες της έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχουν δημοσιευτεί σε διαδικτυακά και έντυπα περιοδικά, τόσο εγχώρια όσο και διεθνή.

Luminous Eye: Χώρος για τις τέχνες με άξονα την φωτογραφία | ένα συλλογικό project των Β. Γεροντάκου, Χ. Κακαρούχα, Ε. Καραγιαννίδη, Κ. Καρανίκα, Π. Παυλίδη.

Μητσαίων 2A, 11742, Αθήνα