Το σπίτι του Φωτογράφου

Το σπίτι του Φωτογράφου

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι, PhotoProletarii, καλεί όλες τις ερασιτεχνικές φωτογραφικές ομάδες, λέσχες, κοινότητες, καθώς και κάθε ερασιτέχνη φωτογράφο, να  στηρίξει την πρωτοβουλία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας για την ίδρυση του «Σπιτιού του Φωτογράφου». Προσκαλούμε όλους όσους  ασχολούνται στο χώρο να συστρατευθούν μαζί μας, ώστε να δυναμώσει η φωνή μας, δίνοντας σάρκα και οστά στο όνειρό μας για την εκπλήρωση αυτού του οράματος.

Όραμα μεγάλο ο στόχος δημιουργίας της στέγης του Φωτογράφου. «Το Σπίτι του Φωτογράφου» που θα αποτελεί στέκι, καταφύγιο για όσους αγαπούν και νοιάζονται για την φωτογραφία αλλά παράλληλα και ορμητήριο για κάθε φωτογραφική δραστηριότητα. Τόπος συνάντησης όλων των φωτογράφων αλλά και των ομάδων τους, εκθέσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις, διαγωνισμοί, βιβλιοθήκη, μουσείο, τόπος συνάντησης, συζητήσεων, ανταλλαγής απόψεων, γνώσεων, διαφωνιών, προτάσεων, σκέψεων, προβληματισμών, ιδεών  χωρίς απαραίτητα να συμφωνούμε όλοι σε όλα, όλα εκεί…

Σας Προσκαλούμε στην ανοιχτή συζήτηση το Σάββατο 9 Απριλίου 16.00-18.00 μ.μ. στην PhotoVision2022, να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις αντιρρήσεις σας, τους προβληματισμούς σας.

Αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο, και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.

Ερνέστο Τσε Γκεβάρα.