Παρουσίαση Βιβλίου #my_greece

Παρουσίαση Βιβλίου #my_greece

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 8/10 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας  #my_greece – Η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 insta-φωτογράφων, που διοργανώνει η καλλιτεχνική ομάδα Greek Instagramers Events.  Εκατοντάδες επισκέπτες θαύμασαν τις μαγευτικές φωτογραφίες που συνθέτουν την έκθεση και που αναδεικνύουν τις ομορφιές και τον πολιτισμό της χώρας μας.

Η ομάδα Greek Instagramers Events (Γιώργος Βέργαδος, Έλλη Αγιαννίδη, Βούλα Σπυρέα) συγχαίρεί όλους όσουν συμμετέχουν σε αυτό το όμορφο Project και εύχονται η έκθεση να γνωρίσει αντίστοιχη επιτυχία και αποδοχή από το κοινό σε όλους τους προορισμούς που θα ταξιδέψει.


Tην Τετάρτη 18/10 και ώρα 19:30,
στον ίδιο χώρο που φιλοξενείται η έκθεση, θα πραγματοποιηθεί η
παρουσίαση του φωτογραφικού μας λευκώματος #my_greece.

Στην εκδήλωση θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα μιλήσουν οι:

  • Τάκης Τζίμας: Εκδότης του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος
  • Κωνσταντίνα Γκιτάκου: Συντάκτρια του περιοδικού ΦΩΤΟγραφος
  • Θοδωρής Στίγκας : Αρχισυντάκτης του www.photologio.gr

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με θέμα : “Η φωτογραφία στην εποχή των social media”.


Η έκθεση συνεχίζεται μέχρι τις 29/10/17 και μπορείτε να την επισκέπτεστε καθημερινά από τις 11:00 έως τις 23:00 με ελεύθερη είσοδο. Στον εκθεσιακό χώρο Atrium θα πραγματοποιηθούν κάποιες παράλληλες εκδηλώσεις αυτό το διάστημα.
Για να μπορέσετε να απολαύσετε την έκθεση πιο ήσυχα, προτείνουμε πριν την επίσκεψη σας να κάνετε ένα τηλέφωνο στην Αθηναΐδα (τηλ: 2103480000).
Το photologio.gr είναι εκ των χορηγών επικοινωνίας της έκθεσης.