Photo workshop στην Καππαδοκία με τη Μάρω Κουρή

Photo workshop στην Καππαδοκία με τη Μάρω Κουρή

Βιωματικό Φωτογραφικό εργαστήριο στην άγνωστη Καππαδοκία των δικών μας ανθρώπων!
Παρασκευή 5 – Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 (εβδομάδα του Αγίου Πνεύματος)
Η υπέροχη Καππαδοκία των περιστρεφόμενων Δερβίσηδων, των πέτρινων κώνων, των πεδιάδων με τις λίμνες και του Άγιου Τόπου του ποιητή της αγάπης Τσελαλαντίν Ρουμί.
Οι φιλόξενοι Καππαδόκες στα μοναδικά χωριά τους μας «χαρίζουν» δρώμενα κι εικόνες παράδοσης μέσα από την ομορφιά της ταπεινότητας.
Στιγμές που κάνουμε το κλικ της καρδιάς μας στους ορίζοντες της Ανατολίας, στα παζάρια αφθονίας και στα φτωχικά αρχοντικά, στις κατακόμβες, στα φαράγγια, στα μοναστήρια και στις χριστιανικές εκκλησιές μες τις σπηλιές των βράχων. Χορεύοντας πλάι στις μπάντες στα καφενεία με τους ναργιλέδες … αμάν-αμάν!. Διασχίζοντας φωτογραφικά και -για στιγμές στις καμήλες, τα γενναιόδωρα ατέρμονα τοπία των κώνων.
Δώρο του σεμιναρίου: η αυθεντική Άγκυρα.
Το σεμινάριο διοργανώνεται και οδηγείται από δυο Έλληνες της Καππαδοκίας και συνιδρυτές της Στέγης Πολιτισμού Νέας Καρβάλης, Βάσω & Καπλάνης Ιωσηφίδης.
Στο βιωματικό, φωτογραφικό εργαστήριο της Μάρως Κουρή, ερχόμαστε σε επαφή με τον εαυτό μας μέσω από τα εργαλεία της φωτογραφικής διεργασίας και του 4D Dream & Photo – Coaching.
Απευθύνεται σε επαγγελματίες φωτογράφους, ερασιτέχνες, εικαστικούς και σε οποιονδήποτε θέλει να βιώσει τη δημιουργικότητα μέσα από την απελευθερωτική έκφραση του ανώτερου εαυτού του.
Το Κλικ της Καρδιάς είναι το θεραπευτικό «Εδώ και Τώρα» που γίνεται τη μαγική εκείνη στιγμή που συντονιζόμαστε με το Είναι μας και το Θέλω μας χωρίς να παρεμβαίνει ο νους!
Ένα μυαλό άδειο από σκέψεις και μια ψυχή ορεξάτη να χορτάσει με δημιουργικότητα!
Ένα βιωματικό εργαστήριο όπου ερχόμαστε στο Εδώ και στο Τώρα, βιώνοντας την αρμονία – μεταφέροντάς την στη Σύνθεση της φωτογραφίας μας. Μοιραζόμαστε τεχνικές και λειτουργίες της φωτογραφικής τέχνης και τεχνολογία. Συν-Εργαζόμαστε με το Φως, τη κίνηση, τη ζωή, το συναίσθημα, την ιερή σιωπηλή παρατήρηση έξω και μέσα, με τους καθρέφτες μας.
Πως σχετιζόμαστε με το Άγνωστο μέσα από τη χαρά της φωτογραφικής διεργασίας;
Τέλος, αφιερώνουμε χρόνο για να μάθουμε να επιλέγουμε τις φωτογραφίες που άσχετα με το αν «αρέσουν» ή πως θα «κριθούν», αξιολογούνται έτσι ώστε να είναι οι εικόνες μας, αυτές που εκφράζουν την προσωπική αλήθεια του κάθε συμμετέχοντα.
Το edit είναι η διαδικασία αναστοχασμού και μοιρασμάτων που έχει “διδαχθεί” η εμψυχώτρια μετά από 28 συναπτά έτη σνεργασίας με τους εμπειρότερρους curatos και Photo-editors του κόσμου, εντύπων καθώς και συνεχιζομένων portfolio rewiews στο Visa Pour l’Image-Perpignan
Μαθαίνουμε να δημιουργούμε ατομικό και ομαδικό πορτφόλιο το οποίο προβάλλεται στο γιορτινό κλείσιμο.
Αφορμή: Η Καππαδοκία


Info:

Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να έχουν φωτογραφική κάμερα ή την κάμερα του κινητού τους, κέφι και όρεξη για εσωτερική εξερεύνηση!
Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης στο τέλος του εργαστηρίου ♥ Απευθύνεται σε ομάδα 15 ατόμων.
Τιμή: 870 ευρώ (συν Φ.Π.Α)
Early bird έκπτωση 70 ευρώ:
σε όσους κλείσουν συμμετοχή με προκαταβολή πριν τις 6 Απριλίου 2020
σε όσους συνοδεύσουν δεύτερο άτομο.
– Ειδική έκπτωση 100 ευρώ σε εφήβους
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:
1. Το Φωτογραφικό σεμινάριο
2. Το ταξίδι οδικώς με αναχώρηση από την Καβάλα, ο γύρος της Καππαδοκίας μέσω Άγκυρας και επιστροφή στην Καβάλα
3. Η διαμονή σε δίκλινο με πρωινό
4. Ημιδιατροφή
Εκτός τιμής:η μετακίνηση προς και από Καβάλα, τα φιλοδωρήματα, η πτήση με το αερόστατο, τυχόν εισιτήρια μουσείων και θεαμάτων
Επικοινωνία: 6977296831 ( WhatsApp, Viver)
Ε-mail:maro_kouri@yahoo.com, messenger:Maro Kouri
Photos: Maro Kouri