Επικοινωνία : press[at]photologio.gr
Λυκόφως | Έκθεση Φωτογραφίας ΛΕΣΧΗΣ Φωτογραφίας Νέου Κύκλου Κωνσταντινουπολιτών

Λυκόφως | Έκθεση Φωτογραφίας ΛΕΣΧΗΣ Φωτογραφίας Νέου Κύκλου Κωνσταντινουπολιτών

Λυκόφως
Έκθεση Φωτογραφίας ΛΕΣΧΗΣ Φωτογραφίας Νέου Κύκλου Κωνσταντινουπολιτών

Η Λέσχη Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών/artPhotoClub, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης Φωτογραφίας των μελών της, 

Υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού και έντονου contrast, οι φωτογράφοι της Λέσχης αξιοποιούν το πιο όμορφο φως της μέρας ενώ παράλληλα εξερευνούν τη σχέση του θέματος με το περιβάλλον του στρέφοντας συχνά το ενδιαφέρον του θεατή στο δεύτερο πλάνο, ανατρέποντας την παραδοσιακή εφαρμογή εικαστικών αξιών. 

Σε αυτό το νέο Project δεν φωτογραφίζεται απαραίτητα το προφανές αλλά προβάλλονται παράλληλα τα βιώματα των δημιουργών και η υποκειμενική πραγματικότητα που μας προτρέπουν να δούμε.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ : Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 19:00 
στο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, Αγίας Σοφίας 1 & Ολυμπιονικών (πάροδος Λεωφόρου Κηφισίας), Νέο Ψυχικό

Διάρκεια έκθεσης : Σάββατο 24 Νοεμβρίου – Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 
Ώρες λειτουργίας : Σάββατο-Κυριακή 17:00-21:30 / Δευτέρα-Τετάρτη 18:00-21:00 
Επιμέλεια Έκθεσης: Χρήστος Κανάκης 
Είσοδος Ελεύθερη


Η Λέσχη Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών/artPhotoClub δραστηριοποιείται στα φωτογραφικά δρώμενα από το 2006, υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Χρήστου Κανάκη, με έδρα τη Φιλοθέη, Λεωφόρος Καποδιστρίου 17.
Τα μέλη της Λέσχης συνθέτουν ένα ζωντανό, πολύχρωμο πάζλ μιας δημιουργικής ομάδας που προσεγγίζει τη φωτογραφία με φρέσκια ματιά, γεμάτη ενθουσιασμό. 

Στα 12 χρόνια η Λέσχη μας έχει διοργανώσει πολλές εκθέσεις των μελών της και έχουμε παρουσιάσει τη δουλειά μας μέσω φωτογραφικών φορέων σε εκθέσεις και meetings. Ταξιδέψαμε στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, προσφέροντας όμορφες στιγμές με την καλύτερη φωτογραφική παρέα, και τέλος έχουμε μάθει στα μέλη μας, να να αξιοποιούν δημιουργικά το φως, με όποιο φωτογραφικό μέσο έχουν στη διάθεσή τους μέσω των σεμιναρίων και workshops που διοργανώνονται χωρίς διακοπή, σε χώρους με πλήρη υλικοτεχνική υποδομή, όλα αυτά τα χρόνια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: email: photo.lesxi.konpol@gmail.com

Σχετικά άρθρα