Κοπή βασιλόπιτας των Greek Instagramers Events 2023

Κοπή βασιλόπιτας των Greek Instagramers Events 2023

Κοπή βασιλόπιτας των Greek Instagramers Events 2023
Ετήσια συνάντηση φίλων των
Social Media & της Φωτογραφίας

Η φωτογραφική κοινότητα Greek Ιnstagramers Events γιορτάζει τα 10 χρόνια δημιουργικών της δράσεων και προσκαλεί όλους τους φίλους της φωτογραφίας και των Social Media σε μια εορταστική βραδιά κατά την διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Βασιλόπιτας και θα κληρωθούν όμορφα δώρα!

Greek Ιnstagramers Events

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4/2 στις 19:30 στο ατμοσφαιρικό Rooftop Bar Restaurant του ξενοδοχείου Brown Acropol, στον 9ο όροφο, με θέα από την Ακρόπολη ως τον Λυκαβηττό, που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στυλ και το εορταστικό τόνο που δίνει στα βράδια μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Facebook event: https://fb.me/e/3eL1LLuwi

Οι “Greek Instagramers Events” ιδρύθηκαν το 2013, με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram. Είναι ανοιχτή φωτογραφική & Social Media κοινότητα με χιλιάδες ερασιτέχνες & επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα, Content Creators και μέλη των κοινωνικών δικτύων. Στο ιστορικό των δράσεων τους περιλαμβάνονται πολυάριθμα και πρωτότυπα φωτογραφικά projects που προσφέρουν δημιουργικές εμπειρίες στους φίλους της φωτογραφίας και των Social Media, πολλά από τα οποία πραγματοποιούνται σε συνεργασία με Δήμους, Πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων. Το 2019 έλαβαν Χάλκινο Βραβείο στα Tourism Awards (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των φωτογραφικών τους δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα Social Media.

Greek Ιnstagramers Events


Info:

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, Ώρα: 19:30

Brown Acropol Hotel, Rooftop Bar

Διεύθυνση: Πειραιώς 1, Ομόνοια

Ενημέρωση για τις δράσεις της ομάδας:
www.grevents.gr
Facebook: Greek Instagramers Events
Instagram: @GR_Events
TikTok: @gr_events

Greek Ιnstagramers Events