Ισίδωρος Πρίντεζης – “Ονείρων Κόσμοι” | Ατομική έκθεση  φωτογραφίας στην Blank Wall Gallery

Ισίδωρος Πρίντεζης – “Ονείρων Κόσμοι” | Ατομική έκθεση  φωτογραφίας στην Blank Wall Gallery

Ο Ισίδωρος Πρίντεζης θα παρουσιάσει έργα του που έχουν δημιουργηθεί με την τεχνική του ψηφιακού κολλάζ στη Blank Wall Gallery. Τα πρωτότυπα αυτά έργα είναι το αποτέλεσμα χρήσης διαφόρων τεχνικών. Η Τεχνητή Νοημοσύνη, η φωτογραφία και η χρήση fractals έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα, που αποτελείται από πολλαπλές επιστρώσεις, κολλάζ ονειρικών φανταστικών εικόνων με επεξεργασία θραυσμάτων φωτογραφιών και γεωμετρικών σχεδίων.

Ισίδωρος Πρίντεζης – Ονείρων Κόσμοι

Άλλοτε έντονα φωτεινά χρώματα, άλλοτε σκοτεινά ερεβώδη τοπία, επαναλαμβανόμενα, minimal, κάποτε εξελισσόμενα σε χρόνους παρελθόντος κ μέλλοντος, δημιουργώντας φανταστικούς ονειρικούς κόσμους… Κρυμμένες μορφές εμφανίζονται και χάνονται και μας παρασύρουν σ’ ένα γοητευτικό ταξίδι αποπλάνησης του νου και των αισθήσεων.

Κατά το δημιουργό, η χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης γίνεται ένα εργαλείο δημιουργικής έκφρασης του σύγχρονου καλλιτέχνη, που προσθέτει μία επιπλέον διερευνητικότητα, ένα νέο επίπεδο στη δουλειά του και μία πρόκληση διαφορετικού είδους…

Ισίδωρος Πρίντεζης – Ονείρων Κόσμοι

Η έκθεση του Ισίδωρου Πρίντεζη θα βρίσκεται στη Blank Wall Gallery μέχρι τις 7 Ιουνίου και σας προσκαλούμε να έρθετε και να δείτε αυτούς τους φανταστικούς κόσμους που ξεπήδησαν από το μυαλό και τη φαντασία του καλλιτέχνη με τη βοήθεια της τεχνολογίας.


Info:
Επιμέλεια έκθεσης: Ισίδωρος Πρίντεζης
Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 2 Ιουνίου, 21:00
Διάρκεια έκθεσης: Από 2 Ιουνίου έως 7 Ιουνίου 2023
Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124
www.blankwallgallery.com
Είσοδος Ελεύθερη
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Τρίτη, Τετάρτη – Παρασκευή: 17:30 – 21:30
Σάββατο: 12:30 – 14:30