ΑΚΤΟ : Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

ΑΚΤΟ : Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

Ο ΑΚΤΟ προσφέρει 6 Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. 

O ΑΚΤΟ, επιβραβεύοντας την αριστεία και στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ανακοινώνει τη διάθεση τριών (3) ολικών (100%) και τριών (3) μερικών (50%) Υποτροφιών στα παρακάτω Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών, που προσφέρει σε συνεργασία με το Middlesex University του Λονδίνου: 

Master of Arts in Fashion Brand Communication & Styling  

 in Photography & Visual Language  

Επισκόπηση
Το Master of Arts in Photography & Visual Language είναι το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα, που εξειδικεύεται στη Φωτογραφία και στην Οπτική Γλώσσα.
Η φιλοσοφία του προγράμματος ενισχύει τον πειραματισμό με διάφορα οπτικά μέσα, παρέχοντας εξειδικευμένες γνώσεις γύρω από τη φωτογραφική γλώσσα, τις τεχνικές και την εννοιολογική υπόσταση της Φωτογραφίας, μελετώντας την ως τέχνη, ως μέσο επικοινωνίας και ως εργαλείο οπτικοποίησης της πραγματικότητας.

Απευθύνεται σε πτυχιούχους Φωτογραφίας, Καλών Τεχνών, Visual Design και Κινηματογράφου αλλά και σε επαγγελματίες συναφών γνωστικών πεδίων όπως: Art Direction, Film Direction, Video Production, Φωτογραφία Μόδας, Documentary Photography, Διαφημιστική Φωτογραφία κ.ά., οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους σε επαγγελματικό αλλά και καλλιτεχνικό επίπεδο και, παράλληλα να αποκτήσουν μία διακλαδική αντίληψη γύρω από τους τρόπους έκφρασης με οπτικοακουστικά Μέσα.

MA in Art & Education  

   

Τα προγράμματα οδηγούν στους πανεπιστημιακούς τίτλους Master of Arts, που εκδίδονται και απονέμονται απευθείας από το Κρατικό Πανεπιστήμιο Middlesex UniversityΟι εν λόγω τίτλοι πληρούν τις προϋποθέσεις Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων από το Υπουργείο Παιδείας, δίνοντας έτσι στους κατόχους τους τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ (άρθρο 13 του Νόμου 4148/2013). Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι μεταπτυχιακοί τίτλοι λαμβάνουν τη μοριοδότηση που προβλέπεται από το σύστημα Διορισμού & Πρόσληψης Εκπαιδευτικών (Άρθρο 54, Ν. 4589/2019) και Επαγγελματικής Εξέλιξης Εκπαιδευτικών (Νόμος 4547/2018).  

Στο “Πρόγραμμα Υποτροφιών Master 2020-2021” έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν Πτυχιούχοι ΑΕΙ, ΤΕΙ και Κολλεγίων. Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν κατόπιν Υποβολής Αιτήσεως και έπειτα από ατομική συνέντευξη κάθε υποψήφιου, σύμφωνα με την κρίση επιτροπής η οποία θα συσταθεί αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.  

Η Υποβολή Αιτήσεων γίνεται έως και την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 στις 23:59, αποκλειστικά και μόνο, μέσα από τον σύνδεσμο http://akto.gr/ypotrofies-ma/  

Όροι συμμετοχής: https://akto.gr/ypotrofies-ma-oroi/   


ΑΚΤΟ
O ΑΚΤΟ είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός όμιλος Τέχνης & Design στην Ελλάδα. Ένα εκπαιδευτήριο με διεθνείς ακαδημαϊκές διακρίσεις, με πιο πρόσφατη αυτή που τον κατέταξε στις 11 καλύτερες Σχολές Design διεθνώς. Η εξειδίκευση, η πρωτοπορία και η διαρκής εξέλιξη είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ΑΚΤΟ από την ίδρυσή του το 1971 έως σήμερα, συνθέτοντας ένα περιβάλλον ιδανικό για γνώση και δημιουργία
ΑΚΤΟ | www.akto.gr | information@aktocollege.gr | 2105230130