Καλλιτεχνική Πρόθεση και Δημιουργία Έργου – Webinar με τον Πάνο Κασίμη

Καλλιτεχνική Πρόθεση και Δημιουργία Έργου – Webinar με τον Πάνο Κασίμη

Webinar με τον Πάνο Κασίμη για τη σύνδεση μεταξύ λήψης και αξιολόγησης των φωτογραφιών.
ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ;
Αυτό το webinar αποσκοπεί στην οικοδόμηση της σχέσης μεταξύ λήψης και επιλογής φωτογραφιών με βάση το προσωπικό όραμα του φωτογράφου. Στοχεύει κυρίως στην ανεύρεση μιας καλλιτεχνικής κατεύθυνσης, και όχι στον εντοπισμό ή την «κατασκευή» καλών φωτογραφιών.
Κατά τη διάρκειά των ομαδικών συναντήσεων οι συμμετέχοντες θα βοηθηθούν ως προς την ανέυρεση προσωπικών δρόμων, την ανάπτυξη τρόπων εργασίας και αξιολόγησης των φωτογραφιών τους.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τρόπο με τον οποίο βλέπει τη Φωτογραφία ο καθένας από τους συμμετέχοντες, καθώς και σε μεθόδους σκέψης, εργασίας, και κριτικής αξιολόγησής της δουλειάς του. Θα εξετάσουμε τις επιλογές που κάνουμε κατά την λήψη της φωτογραφίας, καθώς και τι διαχωρίζει την εικόνα από ένα απλό στιγμιότυπο, και την κάνει μια φωτογραφία που μπορούμε να αποκαλέσουμε δική μας.
Ως επιστέγασμα και επιπλέον βοήθημα, θα ακολουθήσει προσωπική συνάντηση με κάθε έναν από τους συμμετέχοντες, όπου θα συζητήσουμε τη δουλειά του εστιάζοντας στην δική του ιδιαίτερη φωτογραφική προσέγγιση και όραμα.
 • ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ;
Το workshop απευθύνεται σε όσους θέλουν να ενισχύσουν τον τρόπο σκέψης και τη σχέση μεταξύ λήψης και επιλογής των φωτογραφιών τους.
 • ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
  Βασικές γνώσεις χρήσης φωτογραφικής μηχανής (δεν θα συζητηθούν τεχνικά θέματα)
 • ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ;
  Κάνε τώρα την ΕΓΓΡΑΦΗ σου μέσω του link που βρεις στην ιστοσελίδα του webinar:https://kasimisphotography.com/workshops/photo-shoot-edit/ Εναλλακτικά, στείλε την πρόθεσή σου να συμμετέχεις και κράτησε θέση, χωρίς καμία υποχρέωση, στο: workshops@kasimisphotography.com Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου με email πριν την έναρξη του webinar για την επιβεβαίωση της κράτησής σου. Μετά την επιβεβαίωση σου, θα σου αποσταλούν όλες οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της εγγραφής σου, και οι πληροφορίες σύνδεσης.
 • ΕΝΑΡΞΗ:
  10 Δεκεμβρίου 2020, στις 18:30
  (οι ώρες διεξαγωγής είναι ευέλικτες και μπορούν να διαμορφωθούν σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες)
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
  10–11 και 17–18 Δεκεμβρίου 2020
  12 ώρες ομαδικών online συναντήσεων,
  και επιπλέον
  30′ λεπτά προσωπικής online συνάντησης με κάθε έναν από τους συμμετέχοντες.
 • ΚΟΣΤΟΣ ONLINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: 90€
 • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: 10 άτομα max. (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)