Κάλεσμα από τη Φωτογραφική Ομάδα Σαλαμίνας – Art Life

Κάλεσμα από τη Φωτογραφική Ομάδα Σαλαμίνας – Art Life

Εάν το πάθος σου είναι να αιχμαλωτίζεις τη στιγμή και ενδιαφέρεσαι να μάθεις πώς να δημιουργείς μοναδικές φωτογραφίες, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα φωτογραφίας της Art Life! Στο πλαίσιο της επιμορφωτικής μας δράσης διοργανώνουμε για τα μέλη μας εργαστήρια φωτογραφίας. Ο ΝΕΟΣ εισαγωγικός κύκλος θα πραγματοποιηθεί από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο και τα εργαστήρια θα είναι διάρκειας 2 ωρών την εβδομάδα. Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής, κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε στο e-mail: art16life@gmail.com


Λίγα λόγια για την ομάδα:

Ο κύκλος μαθημάτων αποσκοπεί στην εξοικείωση των συμμετεχόντων με την φωτογραφία και τις απαραίτητες τεχνικές, καθώς και την χρήση των φωτογραφικών μέσων, δίνοντάς τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν αλλά και να εκφραστούν.
Η νέα αυτή ομάδα απευθύνεται σε λάτρεις της φωτογραφίας, αρχάριους, ερασιτέχνες. Το ομαδικό πνεύμα, η ανταλλαγή απόψεων και η γνώση μέσω της πρακτικής εξάσκησης και σύμπραξης εξάλλου, δίνουν την ευκαιρία για ευρεία συμμετοχή ανεξαρτήτως ηλικίας ή εμπειρίας του κάθε συμμετέχοντα.
Το πρόγραμμα της ομάδας αναπτύσσεται σε εβδομαδιαίες δίωρες συναντήσεις με αντικείμενο την τεχνική και θεωρητική παράμετρο της φωτογραφίας. Αυτές περιλαμβάνουν παρουσιάσεις φωτογράφων, πρακτική εφαρμογή, ανάθεση ασκήσεων, ομαδικές φωτογραφικές περιηγήσεις, όπως και διαρκή παρακολούθηση και κριτική ανάλυση των εργασιών των συμμετεχόντων.
Τον συντονισμό και την οργάνωση της ομάδας αναλαμβάνει για λογαριασμό της Art Life ο Παναγιώτης Παπασωτηρίου. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Σαλαμίνα, σε ηλικία δώδεκα χρονών απέκτησε την πρώτη του αυτόματη αναλογική φωτογραφική μηχανή, οπότε και αποκτά την πρώτη επαφή με την φωτογραφία. Σπούδασε γραφικές τέχνες και ηλεκτρονική σχεδίαση, ασχολήθηκε με την ηλεκτρονική επεξεργασία και σύνθεση φωτογραφιών, παρακολούθησε σεμινάρια και μαθήματα φωτογραφίας. Μετατρέποντας την αγάπη του για την φωτογραφία σε κύρια ενασχόληση.