EMPTINESS | Φωτογραφικό βιωματικό workshop στην Τανζανία με τη Μάρω Κουρή

EMPTINESS | Φωτογραφικό βιωματικό workshop στην Τανζανία με τη Μάρω Κουρή

EMPTINESS

Τανζανία 18-29 Νοεμβρίου 2022:

Φωτογραφίζοντας με τα κλικ της καρδιάς μας στον παράδεισο των άγριων ζώων και των αφρικάνικων φυλών αδειάζουμε!

Αυτοανακαλύπτοντας τον εαυτό μας στις φυλές και στην άγρια ζωή της Τανζανίας!

Ένα δώρο ζωής. Το αξίζουμε!

 

Μάρω Κουρή – Τανζανία

Από τους πρόποδες του Κιλιμαντζάρο, ανάμεσα στα δάση με τα μπάομπαμπ οι τοξότες ιθαγενείς μας καλοδέχονται με τραγούδια και κυκλικούς χορούς γύρω από φωτιές. Ελέφαντες περνάνε μπροστά μας, στα τζιπ με τις ανοιχτές οροφές. Τρέχουμε δίπλα στα τσιτά. Οι ζέβρες ,όλο χάρη μας ξυπνάνε όταν ανοίγουμε τις σκηνές μας το πρωί! Καμηλοπαρδάλεις σαν μπαλαρίνες χορεύουνε μπροστά μας και σπάνια, εξωτικά πουλιά ζωγραφίζουνε με τα χρώματά τους, τον ουρανό μας.

Ένα γεμάτο φωτογραφικό, βιωματικό εργαστήριο αυτο-ανακάλυψης, όπου ανοίγουμε τις καρδιές μας με Δασκάλα την αρμονία της άγριας, αφρικανικής φύσης.

Εκατομμύρια γκνου “διαγράφουν” εικόνες στους φακούς μας. Μάθημα στην όχθη της λίμνης Eyasi, όταν μια λιονταρίνα κυνηγά μια αντιλόπη στο μεγαλύτερο, παγκοσμίως ανενενεργό ηφαίστειο Νγκορογκόρο, που έγινε καταφύγιο άγριων ζώων με σαβάνες, ζούγκλες, πεδιάδες και λίμνες.

Στο συναρπαστικό Σερενγκέτι, τοTarangine και τη Λίμνη Μανυάρα συνδεόμαστε με τις ντόπιες φυλές Hadzabe και τις παραδόσει ςτους. Φτιάχνουμε μαζί τους ψωμί τραγουδώντας ύμνους της φυλής.

Μακριά από τα κύματα των τουριστών, κοντά στην καρδιά μας, σε σύνδεση με τον εαυτό μας και την ομάδα.

Φωτογραφίζοντας ερχόμαστε σε επαφή με τη παρθένα φύση από την ανατολή μέχρι το βύθισμα στον έναστρο ουρανό.

Εστιάζοντας στο εδώ και τώρα, συνδεόμαστε βαθύτερα με την προσωπική μας αλήθεια, συναντάμε την εσωτερική μας έμπνευση και δημιουργικότητα για την επίτευξη προσωπικών εικόνων χαράς, που είναι άλλωστε και το ζητούμενο!

Θυμόμαστε τις αναπνοές για καλύτερη εστίασης και πολλές συμμετοχικές, διαλογιστικές τεχνικές 4D Dream Coaching. Συνεχείς φωτογραφικές δράσεις, editing, αξιολογήσεις και προβολές των εικόνων μας.

Το εργαστήριο οργανώνεται από μια ομάδα πτυχιούχων εξερευνητών της άγριας ζωής, αγγλόφωνων, ντόπιων οδηγών σαφάρι και από τη Μάρω Κουρή, φωτορεπόρτερ, 4D Dream -Photo coach, Non Violent Communicator και Humaniveristy trainee.


Info: 

Απαραίτητος εξοπλισμός: φωτογραφική κάμερα, λάπτοπ (μετο adobe bridge ή το lightroom), μπλοκ σημειώσεων, τον “Μικρό Πρίγκηπα” και την ταξιδιάρα καρδιά σας.

Τιμή: 1980€

Ειδική έκπτωση για ανέργους / φοιτητές / για ομάδες δύο ή παραπάνω ατόμων: – 50 ευρώ

Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται το σεμινάριο, το σαφάρι, οι μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, διαμονή σε ξενοδοχείο και η διαμονή με πλήρη εξοπλισμό στα κάμπιγκ με το πρωινό, οι είσοδοι σε όλα τα Εθνικά Πάρκα και στον κρατήρα του Νγκορονγκόρο, η επίσκεψη στις φυλές, πλήρης διατροφή, εμφιαλωμένο νερό, τζιπ-σαφάρι 4χ4, αγγλόφωνοι οδηγοί και ξεναγοί.

Εκτός τιμής: το αεροπορικό εισιτήριο, τα φιλοδωρήματα, και τα προσωπικά έξοδα.

Εγγραφές- Πληροφορίες: 697 729 6831, maro_kouri@yahoo.com

Λίγα λόγια για τη Μάρω Κουρή: https://marokouri.com/docs/CV_MaroKouri_Gr.pdf

Τανζανία | Μάρω Κουρή