Διάφραγμα 26 | Εργαστήρι φωτογράφισης καλλιτεχνικού γυμνού

Διάφραγμα 26 | Εργαστήρι φωτογράφισης καλλιτεχνικού γυμνού

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ Καλλιτεχνικού ΓΥΜΝΟΥ

με μοντέλο την ΦΡΥΝΗ!

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, 19:00 – 21:00

Στο  CINEMARIAN (Σισμάνη 16, Νέος Κόσμος, 300 μ. από το Μετρό Φιξ)

Θα υπάρχουν δύο μεγάλα φώτα (soft box) κι ένα σποτ, μαύρο φόντο και θα χρησιμοποιήσουμε για φωτογράφιση και τον ημιώροφο του Cinemarian που μοιάζει με δωμάτιο.

Το μοντέλο, η Φρύνη, έχει ξανασυνεργαστεί μαζί μας, είναι έμπειρο και ιδιαίτερα εκφραστικό.

Βοηθάει σίγουρα αν οι φωτογράφοι έχουν SLR ή mirrorless, αλλά μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι φωτογράφοι με ότι εξοπλισμό έχουν (ακόμη και με κινητό τηλέφωνο), καθώς θα υπάρχει βοήθεια όσο αφορά τις ρυθμίσεις της μηχανής τους, το φωτισμό και τις πόζες. Το φως επιτρέπει να μην ανεβάσουν πολύ το ISO. Προαιρετικά φέρνουν αντικείμενα (props) που θα τους βοηθήσουν να σκηνοθετήσουν  τις λήψεις τους. Καπέλα, υφάσματα κι ότι άλλο επιθυμούν.

 

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα πάρουν μέρος στην έκθεση ΓΥΜΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ 7 το 2025 και στο αντιστοίχο φωτογραφικό λεύκωμα!         7 ως 9 Ιουνίου 2024 έγινε η έκθεση Γυμνά Βλέμματα 6.

 

Εισηγητής: Ανδρέας Κατσικούδης, βοηθός Κώστας Σταμπάνης
Κρατήσεις θέσεων: akatsikoudis@yahoo.com (όνομα, κινητό και στο θέμα να αναφέρεται ότι αφορά το Εργαστήρι Γυμνού με την Φρύνη).

Κόστος: 30 ευρώ

Όρος κράτησης θέσης:

Επειδή σε όλα τα εργαστήρια που κάνουμε κλείνουν οι θέσεις κι έχουμε λίστα αναμονής, οποιαδήποτε ακύρωση μπορεί να γίνει μέχρι 24 ώρες πριν τη φωτογράφιση. Αν γίνει αργότερα θα σας ζητήσουμε να πληρώσετε κανονικά ή διαφορετικά δεν θα σας δεχτούμε σε μελλοντικές εκδηλώσεις μας. Είναι κρίμα να μένουν άνθρωποι που θέλουν να έρθουν απ΄ έξω κι εμείς να χάνουμε χρήματα χωρίς λόγο. Σας κρατάμε θέση λοιπόν με αυτή την προϋπόθεση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία!