Θεματική έκθεση φωτογραφίας Fine Art στην Blank Wall Gallery

Θεματική έκθεση φωτογραφίας Fine Art στην Blank Wall Gallery

Θεματική έκθεση φωτογραφίας

Fine Art

Οι Fine Art φωτογραφίες έχουν ένα μεγάλο κοινό το οποίο έλκεται πάντα από τη διαφορετική αισθητική στην απεικόνιση της πραγματικότητας. Οι εικόνες έχουν μία μαγεία η οποία προκύπτει από την οπτική του φωτογράφου και από τη διάθεσή του να παρουσιάσει κάτι το συνηθισμένο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και μία άλλη αντίληψη. Πολλές φορές διαφορετικές τεχνικές αποτελούν εργαλείο των φωτογράφων σε αυτή τους την καλλιτεχνική έκφραση.

Laurent Leoncini – France – The Girl On The Roof

Οι θεατές παίρνουν μία γεύση από αυτό που βλέπει ο καλλιτέχνης με τα δικά του μάτια. Είναι πάντα εξαιρετικά ενδιαφέρον να προσπαθείς να μπεις στο μυαλό του καλλιτέχνη για να μπορέσεις να δεις έστω και λίγο το πώς αυτός αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του. Πόσο μάλλον όταν οι καλλιτέχνες προέρχονται από διαφορετικά μέρη του κόσμου με διαφορετικά αισθητικά κριτήρια, εμπειρίες και αισθητικούς κανόνες.

Αυτή η ευκαιρία δίνεται στη Blank Wall Gallery, όπου πάνω από 120 καλλιτέχνες από διαφορετικά μέρη του κόσμου, από την Ελλάδα μέχρι την Ιαπωνία και από τον Καναδά μέχρι το Ιράν θα παρουσιάσουν έργα τους στην έκθεση με τίτλο «Fine Art” η οποία θα διαρκέσει από τις 21 Απριλίου και μέχρι τις 3 Μαΐου.

Ionel Simioana – Romania – Flying


Info:
Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος
Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 21 Απριλίου, 21:00
Διάρκεια έκθεσης: Από 21 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2023

Είσοδος Ελεύθερη

www.blankwallgallery.com
info@blankwallgallery.com
[p]+30.211.4052.138
[m]+30.694.7725.521

Betty Manousos – Greece – Unexpected Positive

Arnold Manda – SouthAfrica – Burn The Visions