Παρουσίαση του φωτογράφου Συμεώντος Χατζηλίδη από τη Luminous Eye

Παρουσίαση του φωτογράφου Συμεώντος Χατζηλίδη από τη Luminous Eye

H Luminous Eye συνεχίζει τον κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων, παρουσιάζοντας το έργο σύγχρονων φωτογράφων.

Στην διάρκεια αυτών των συναντήσεων, ο φωτογράφος αναλύει το έργο του και συγχρόνως γίνεται ένας διάλογος με τους συμμετέχοντες στην παρουσίαση και το κοινό, στοχεύοντας στην ανάδειξη της δομής και της φιλοσοφίας του έργου του.

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021, στις 8:00 μ.μ., η Luminous Eye φιλοξενεί σε διαδικτυακή συζήτηση – παρουσίαση τον Συμεώντα Χατζηλίδη.

Τη συνάντηση μπορεί να παρακολουθήσει online οποιοσδήποτε, μέσα από την σελίδα της Luminous Eye στο Facebook, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: facebook.com/luminouseye.athens/live/ 

Facebook Event: facebook.com/events/3781572481911303


Ο Συμεών Χατζηλίδης γεννήθηκε το 1981. Ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη ως φωτογράφος. Φοιτά στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Τοπική Ιστορία του Δημοκριτείου Πανεπηστημίου Θράκης, σπούδασε Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και φωτογραφία στο ΙΕΚ Κέρκυρας. Έχει παρουσιάσει τα έργα του, μεταξύ άλλων, στη Photobiennale Logos – Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, στο Ίδρυμα Κακογιάννη, στη Luminous Eye Gallery και στο Walk Around Art Festival. Είναι συν-δημιουργός της ΑΜΚΕ Art Traces.

Luminous Eye: Χώρος για τις τέχνες με άξονα την φωτογραφία | ένα συλλογικό project των Β. Γεροντάκου, Χ. Κακαρούχα, Ε. Καραγιαννίδη, Κ. Καρανίκα, Π. Παυλίδη.

Μητσαίων 2A 11742 Αθήνα