Ο Νίκος Κωνσταντινίδης συζητά για τη δουλειά του στη Luminous Eye

Ο Νίκος Κωνσταντινίδης συζητά για τη δουλειά του στη Luminous Eye

H Luminous Eye συνεχίζει τον κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων, παρουσιάζοντας το έργο σύγχρονων φωτογράφων.

Στην διάρκεια αυτών των συναντήσεων, ο φωτογράφος αναλύει το έργο του και συγχρόνως γίνεται ένας διάλογος με τους συμμετέχοντες στην παρουσίαση και το κοινό, στοχεύοντας στην ανάδειξη της δομής και της φιλοσοφίας του έργου του.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, στις 8:00 μ.μ., η Luminous Eye φιλοξενεί σε διαδικτυακή συζήτηση – παρουσίαση τον Νίκο Κωνσταντινίδη.

Τη συνάντηση μπορεί να παρακολουθήσει online οποιοσδήποτε, μέσα από την σελίδα της Luminous Eye στο Facebook, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: 

   Live facebook.com/luminouseye.athens/live/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/423554798967499


Ο Νίκος Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στη Βέροια το 1957. Σπούδασε Ιατρική στο πανεπιστήμιο της Τεργέστης .
Έχει πάρει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό Shots Magazine. Έχει εκδώσει ένα λεύκωμα στα πλαίσια της μικρής σειράς του Φωτογραφικού Κύκλου. Συμμετείχε στην έκθεση “Selfimage” που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Φωτογραφίας της Θεσσαλονίκης. Μαθήτευσε φωτογραφία κοντά στους Κωστή Αντωνιάδη, Κώστα Γουδή, Χάρη Κακαρούχα, Νατάσσα Μαρκίδου, Πλάτωνα Ριβέλλη.
Ζει και εργάζεται στο Κρανίδι.

Luminous Eye: Χώρος για τις τέχνες με άξονα την φωτογραφία | ένα συλλογικό project των Β. Γεροντάκου, Χ. Κακαρούχα, Ε. Καραγιαννίδη, Κ. Καρανίκα, Π. Παυλίδη.

Μητσαίων 2A 11742 Αθήνα