Greek Instagramers Events | “STREET TALES” – Ομαδική έκθεση φωτογραφίας

Greek Instagramers Events | “STREET TALES” – Ομαδική έκθεση φωτογραφίας

Η ομάδα Greek Instagramers Events συμμετέχει στην 15η PHOTOVISION & IMAGE+TECH expo, την μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση για τη φωτογραφία, το βίντεο, την εκτύπωση και τις εφαρμογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζοντας την ομαδική έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας “Street Tales”. Η έκθεση διεξάγεται από 5-7 Απριλίου 2024 στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου (TAE KWON DO).

ΒΕΡΓΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι φωτογραφίες που συνθέτουν την έκθεση “Street Tales” ξεδιπλώνουν ιστορίες καθημερινότητας, τυχαίων συναντήσεων και ασύλληπτων στιγμών στους δρόμους της πόλης. Μέσα από το βλέμμα 70 ταλαντούχων φωτογράφων, οι εικόνες μετατρέπονται σε μικρά πεζογραφήματα, γραμμένα με φως και σκιά. Κάθε κλικ αφηγείται μια ιστορία, μια άγνωστη ζωή, ένα συναίσθημα που αιωρείται στον αέρα και αποτελεί μια περιπλάνηση σε δρόμους γεμάτους αντιθέσεις. Η έκθεση “Street Tales” αποτελεί μια ωδή στην καθημερινότητα και μια υπενθύμιση ότι η μαγεία κρύβεται στις μικρές στιγμές.

ΚΙΤΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Για την δημιουργία της έκθεσης, η ομάδα Greek Instagramers Events  διοργάνωσε ανοιχτό διαγωνισμό, ο οποίος έλαβε θερμή ανταπόκριση από το πανελλαδικό φωτογραφικό κοινό. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 170 και οι φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν τις 2000.

ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Οι επιμελητές της έκθεσης και δημιουργοί της ομάδας Greek Instagramers Events Γιώργος Βέργαδος και Έλλη Αγιαννίδη δηλώνουν:

«Είναι μεγάλη μας χαρά που η ομάδα μας συμμετέχει για 4η φορά στον αγαπημένο φωτογραφικό θεσμό της PHOTOVISION & IMAGE+TECH expo. Είμαστε σίγουροι πως η έκθεση θα αποτελέσει και φέτος σημείο αναφοράς για τον κλάδο της φωτογραφίας και της τεχνολογίας, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία γεμάτη με καινοτόμες και δημιουργικές προτάσεις.

Η έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας “Street Tales” που θα παρουσιάσουμε φέτος στην Photovision, αποτελεί μια μοναδική προοπτική για το κοινό να εξερευνήσει την ομορφιά και την πολυπλοκότητα της πόλης μέσα από τον φακό 70 ταλαντούχων φωτογράφων. Είναι μια ευκαιρία να εμβαθύνουμε στις ‘ιστορίες του δρόμου’ και να ανακαλύψουμε τις μοναδικές εκφράσεις της ανθρώπινης εμπειρίας. Καλούμε λοιπόν το κοινό να ενσωματώσει τον εαυτό του σε μια πολυδιάστατη αφήγηση της πόλης και να ανακαλύψει τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από κάθε γωνία και στιγμή του δρόμου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φωτογράφους που δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό φωτογραφίας για την θερμή τους ανταπόκριση. Το καλλιτεχνικό επίπεδο των φωτογραφιών που λάβαμε ήταν πραγματικά πολύ υψηλό και το έργο της επιλογής των τελικών 70 φωτογραφιών που απαρτίζουν την έκθεση ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια σε όλους»

ΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΕΛΛΗ

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: ΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΕΛΛΗ, ΑΔΡΑΧΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥΛΑ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΑΡΕΤΗ, ΒΕΡΓΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΑΝΟΣ, ΓΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΟΡΑ, ΔΗΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΖΑΒΕΡΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΑΛΥΒΕΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΙΤΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ ΓΙΩΤΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΥΝΟΥΠΑ ΕΛΕΝΗ-ΑΝΝΑ, ΚΟΥΡΙΔΑΚΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ, ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΡΑΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ-ΤΣΙΓΚΛΕΡ ΕΒΕΛΙΝ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΛΙΑΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΛΟΥΤΡΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΜΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΜΑΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΜΠΑΝΤΕΚΑ ΛΙΝΑ, ΜΠΕΡΑΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΜΠΟΖΙΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΠΕΝΝΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΠΑΤΡΩΝΗ ΑΝΝΑ, ΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΣΑΒΒΙΔΗ ΝΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑ ΛΥΒΙΑ, ΤΖΕΜΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΡΙΑΔΗ ΑΘΗΝΑ, ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΤΣΑΜΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΤΣΙΦΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΦΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

Φωτογραφία αφίσας: Πέτρος Τσιφάκης

Χορηγός έκθεσης: GRAPHICON – ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ – Εταιρία Εκτυπώσεων και Γραφικών Τεχνών. Διεύθυνση: Μάγερ 15, Αθήνα, T:2103613992.

ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑ ΛΥΒΙΑ


Info:
15η PHOTOVISION & IMAGE+TECH expo
5-7 Απριλίου 2024
Κλειστό Παλαιού Φαλήρου TAE KWON DO
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
Παρασκευή 5/4: 13.00 – 20.00
Σάββατο 6/4: 10.00 – 19.00
Κυριακή 7/4:  10.00 – 19.00

Είσοδος Ελεύθερη με ηλεκτρονική εγγραφή στο link: photovision.gr/online-registration/

Οι “Greek Instagramers Events”, ιδρύθηκαν το 2013 από τον Γιώργο Βέργαδο (www.vergados.gr) και την Έλλη Αγιαννίδη (www.elliagiannidi.com), με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram. Είναι ανοιχτή φωτογραφική & Social Media κοινότητα με ερασιτέχνες & επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα, Content Creators, travel bloggers και μέλη κοινωνικών δικτύων. Στο ιστορικό των δράσεων τους περιλαμβάνονται πολυάριθμα και πρωτότυπα φωτογραφικά Projects που προσφέρουν δημιουργικές εμπειρίες στους φίλους της φωτογραφίας και των Social Media, πολλά από τα οποία πραγματοποιούνται σε συνεργασία με Δήμους, Πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων. Το 2019 έλαβαν Χάλκινο Βραβείο στα Greek Tourism Awards (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των φωτογραφικών τους δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα Social Media.

Ενημέρωση για όλες τις δράσεις της ομάδας Greek Instagramers Events:
Site: www.grevents.gr, Facebook: grevents.gr, Instagram: @gr_events, TikTok: @gr_

ΜΠΑΝΤΕΚΑ ΛΙΝΑ

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ