Θεματική έκθεση φωτογραφίας Monochrome

Θεματική έκθεση φωτογραφίας Monochrome

Grace Ho Pui Wan / Malaysia

Θεματική έκθεση φωτογραφίας 

Monochrome

Την Παρασκευή 3 Μαΐου η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει στο χώρο της την ομαδική έκθεση φωτογραφίας “Monochrome” με συμμετοχές φωτογράφων από όλο τον κόσμο. Μονόχρωμες φωτογραφίες, μία άλλη εκδοχή των καλλιτεχνών για τον κόσμο γύρω τους, θα παρουσιαστούν στο κοινό της γκαλερί.

Bego Amare / Spain

Σκηνές και πρόσωπα της καθημερινότητας  απεικονίζονται μεταλλαγμένα, χωρίς την παρουσία χρωμάτων. Κάτω από αυτό το πρίσμα, όλα παίρνουν μία διαφορετική μορφή, σαν να ανήκουν σε άλλη εποχή. Η μορφή αυτή πολλές φορές είναι πιο ρομαντική ενώ άλλες φορές η εικόνα γίνεται πιο σκληρή. Αυτό είναι ίσως και το στοιχείο που συναρπάζει τόσο τους φωτογράφους όσο και τους θεατές· η μεταμόρφωση του καθημερινού και του συνηθισμένου σε κάτι άπιαστο.

Τηλέμαχος Κουκλάκης / Greece

Μέσα από τις μονόχρωμες φωτογραφίες έχουμε όλοι τη δυνατότητα να δούμε κάτι που τα μάτια μας δεν μπορούν να δουν, αλλά που η ψυχή και η φαντασία μας ξέρουν με σιγουριά ότι υπάρχει.

Η Blank Wall Gallery καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται, να έρθουν στην έκθεση Monochrome για να κάνουν ένα ταξίδι με τη φαντασία τους. Η έκθεση θα διαρκέσει από την Παρασκευή 3 Μαΐου μέχρι την Τετάρτη 15 Μαΐου.

Simone Cargnoni / Italy


Info:

Είσοδος Ελεύθερη

Blank Wall Gallery – Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος 

Διάρκεια έκθεσης: Από 3 Μαΐου έως 15 Μαΐου 2019

Merja Varkemaa / Finland

Πληροφορίες:

www.blankwallgallery.com

info@blankwallgallery.com

[p]+30.211.4052.138 

[m]+30.694.3868.124

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή: 16:30-21:30

Σάββατο: 12:00-14:30

Κυριακή, Πέμπτη: Κλειστά

Linda Kessler / USA