Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία συμμετέχει στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με διαδικτυακή εκδήλωση την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021, στις 19:00.

Την εκδήλωση θα συντονίζει η Αθανασία Παναγέα και θα συμμετάσχουν επίσης η Ναταλία Σταμοπούλου, η Άννα Μαρία Χατζηστεφάνου και η Γεωργία Ιμσιρίδου. Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνεται αναφορά στην ημέρα της γυναίκας από την Αθανασία Παναγέα, παρουσίαση του φετινού 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Γυναικών, παρουσίαση βίντεο με φωτογραφίες των γυναικών μελών και φίλων της ΕΦΕ και επίσης προβολή βίντεο με τίτλο “Βούλα Παπαϊωάννου – Dorothea Lange, Βίοι Παράλληλοι“, για τη ζωή και το έργο των δύο φωτογράφων, που έζησαν την ίδια χρονική περίοδο.

Για το βίντεο με φωτογραφίες των μελών φίλων της ΕΦΕ, καλείται κάθε γυναίκα μέλος ή φίλη της ΕΦΕ να στείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση contest@efe.com.gr, μέχρι την Παρασκευή 05/03/2021:
Α. μία φωτογραφία της, που αντιπροσωπεύει τη δουλειά της και
Β. ένα μικρό κείμενο, έως 4 προτάσεις, για τις επιρροές, την φωτογραφική της πορεία και πώς αντιλαμβάνεται το μέσο της φωτογραφίας.
Οι φωτογραφίες θα αποτελέσουν μέρος του βίντεο που θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση της 07/03/2021.

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση, τα μέλη της ΕΦΕ θα λάβουν την αυτοματοποιημένη πρόσκληση μέσω του Microsoft Team, όπως σε όλες τις διαδικτυακές παρουσιάσεις της ΕΦΕ.
Φίλοι της ΕΦΕ που θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, μπορούν να στείλουν μέιλ στο office@efe.com.gr μέχρι το Σάββατο 6 Μαρτίου, ώστε να λάβουν την αυτοματοποιημένη πρόσκληση μέσω του Microsoft Team, για να συμμετέχουν στην παρουσίαση, μέσω της επιλογής ‘’Join to meeting’’.