Ατομική Έκθεση του Anton Alymov: “The City Light” στην Blank Wall Gallery

Ατομική Έκθεση του Anton Alymov: “The City Light” στην Blank Wall Gallery

Anton Alymov – A morning by the Tower

Η δουλειά του φωτογράφου Anton Alymov με τίτλο “The City Light θα εκτεθεί στη Blank Wall Gallery, με αστικά τοπία, ξεκινώντας την Τρίτη 25 Μαΐου.

Ο Anton παίρνει τους θεατές σε ένα ταξίδι-περιπέτεια θέλοντας να τους δείξει την ατμόσφαιρα της κάθε πόλης που παρουσιάζεται σε αυτή την έκθεση.

Anton Alymov – Dubai Downtown

Για τον φωτογράφο το συναίσθημα που δημιουργείται είναι πολύ σημαντικό, αφού στόχος του είναι ο θεατής να αισθανθεί το ίδιο συναίσθημα που ένιωσε και ο ίδιος όταν περπατούσε βράδυ στους δρόμους του Παρισιού ή νωρίς το πρωί στο Λονδίνο.

Η μελέτη του Anton, πάνω σε έργα διάσημων ζωγράφων εφαρμόζεται στη φωτογραφία, με αποτέλεσμα να καταφέρει να δημιουργήσει εικόνες με χαρακτήρα, οι οποίες μπορούν να αντικατοπτρίσουν τα συναισθήματά του.

Anton Alymov – An evening in Abu Dhabi

Ο Anton έχει δημοσιεύσει δουλειά του σε όλο τον κόσμο και έχει πολλές φορές μιλήσει για την τεχνική του σε περιοδικά. Επίσης έχει υπάρξει κριτής σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς με θέμα το αστικό τοπίο. Έχει διακριθεί σε πολλούς φωτογραφικούς διαγωνισμούς όπως στα ND Photography Awards το 2019 και τα φωτογραφικά βραβεία Monovisions.

Σε αυτή την έκθεση, ο Anton παρουσιάζει κάποια έργα του για πρώτη φορά. Είναι δουλειά του που δεν έχει δημοσιευθεί ή εκδοθεί στο παρελθόν.

Anton Alymov – The Albert Pub

Θα χαρούμε να σας δούμε σε αυτή την έκθεση και να σας παρουσιάσουμε τη δουλειά του Anton, η οποία θα εκτίθεται στη γκαλερί μέχρι τ0 Σάββατο 29 Μαΐου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων και για την ασφάλεια όλων, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στο χώρο και θα ελέγχεται η ροή των επισκεπτών στην αίθουσα.

Anton Alymov – The Eiffel Tower by night


Info:

Είσοδος Ελεύθερη

Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη

Διάρκεια έκθεσης: 6-11.11.2020

Ωρες λειτουργίας:

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή: 17:30 – 21:30

Σάββατο: 12:30 – 14:30

www.blankwallgallery.com

info@blankwallgallery.com

[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124