Έκθεση φωτογραφίας FLASH FORWARD x5

Έκθεση φωτογραφίας FLASH FORWARD x5

Βασίλης Νίκας: “… Έχω ζηλέψει πολλές φορές δουλειά μαθητών μου …  Επειδή όμως πιστεύω ότι σε κάθε καρέ του μαθητή μου είμαι και εγώ μέσα, ένα 10, 15, 20% το χαίρομαι και ως μια δική μου δημιουργία. Γιατί βλέπω ο τάδε μαθητής μου τι έφερνε στην αρχή της χρονιάς και βλέπω και τώρα και λέω στον εαυτό μου είσαι και εσύ μέσα. Και αυτό μου δίνει χαρά…” (απόσπασμα απο συνέντευξη του φωτογράφου και δάσκαλου φωτογραφίας Βασίλη Νίκα στο www.photologio.gr)

Έτσι και φέτος οι μαθητές του Βασίλη Νίκα και το εργαστήριό του, δηλ.
το εργαστήρι φωτογραφίας «Φωτογραφικός 9ος» (Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 και Ευρυμέδοντος, Γκάζι), μας καλεί στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ‘’FLASHFORWARD x5’’ η οποία θα παρουσιαστεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων , σε συνέχεια των τεσσάρων προηγούμενων στην Τεχνόπολη το 2013 και το 2014 και το BOOZE το 2015 και το 2016.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 31 Αυγούστου στις 8 το βράδυ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου.

Συμμετέχουν: Έλλη Αγιαννίδη, Γαρυφαλλιά Βλαχογιάννη, Κωνσταντίνος Βοκοτόπουλος, Γιώργος Γαρδελάκος, Άννα Δεσποτίδη, Γιώργος Καβουρίνος, Βασίλης Καντάς, Καλλιόπη Κατσιδονιώτη, Σωτηρία Κάτσινου, Γιώργος Κουνής, Ιγνάτιος Κουρουβασίλης, Γιώργος Κούρτης, Κώστας Κρομμύδας, Αθανασία Κύρκου, Φαίη Κυτίνου, Χρήστος Λαζίδης, Ντίνος Λουκάς, Γιάννης Μαλαντάρας, Λήδα Μαχά, Γιώργος Μίχας, Μαίρη Μουρσελλά, Βασίλης Νίκας, Νίκος Νικόπουλος, Ζησούλα Ντάσιου, Ντέλλα Παΐζη, Ρούλα Πάτρα, Αθανασία Πετράκη, Γιώργος Πετρουλάκης, Αντωνία Πολύζου, Κώστας Στάμος, Αποστόλης Στεργίου, Θοδωρής Στίγκας, Κατερίνα Στούπα, Σωκράτης Ταταρίδης, Σάρα Τζούφη, Κατερίνα Τούμπου, Βασιλική Τσάκου, Θωμάς Τσαμάκης, Νάνσυ Τσατσαρώνη, Γιώργος Τσίγκας, Ελευθερία Τσικογιαννοπούλου, Γιάννης Τσούγκας, Μαρία Φωτακοπούλου.
Επιμέλεια έκθεσης: Βασίλης Νίκας, υπεύθυνος διδασκαλίας στο Φωτογραφικό 9ο και στα εργαστήρια φωτογραφίας του Δήμου Περιστερίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλκίδας «Έκφραση».
Οι διορθώσεις των φωτογραφιών έγιναν από τον Βασίλη Σπαγγούρο (www.pixelme.gr) και τα τυπώματα από τον Μάριο Βάινβουρμ (www.tipoma.gr).
Στο site του «Φωτογραφικού 9ου» www.photoenatos.gr έχετε τη δυνατότητα να δείτε 300 φωτογραφίες των μελών του, τα άλμπουμς από 44 τριήμερες και μονοήμερες φωτογραφικές εξορμήσεις, καθώς και τις εκθέσεις σε Τεχνόπολη και BOOZE.

Χορηγός επικοινωνίας: photologio.gr


Info: Διαβάστε και τη συνέντευξη του Βασίλη Νίκα εδώ