Λέσχη  Φωτογραφίας Κων/πολιτών – C/P  artPhotoClub | Studio Workshop

Λέσχη  Φωτογραφίας Κων/πολιτών – C/P  artPhotoClub | Studio Workshop

Λέσχη  Φωτογραφίας Κων/πολιτών – C/P  artPhotoClub

Studio Workshop

Σε αυτό το session του Studio Workshop, στόχος ήταν να αποδώσουμε φωτογραφικά τη μυσταγωγία του Flamenco, τη δυναμική του χορού, την ένταση του χορευτή, τα συναισθήματά του.

Εφαρμόστηκαν τεχνικές φωτισμού που επέτρεψαν να ‘γράψει’ σωστά το μαύρο και η κίνηση. Το χρώμα ήταν επιλογή. Θέλαμε να δουλέψουμε και να αξιοποιήσουμε το χρώμα, να αποφύγουμε την εύκολη λύση, τη μετατροπή σε Α/Μ.

Παράλληλα αξιοποιήσαμε τον ιδιαίτερο φωτισμό για πρακτική στο κλασικό πορτραίτο.

Αποφασιστική συμβολή στο αποτέλεσμα έχει πάντα ο επαγγελματισμός του μοντέλου. Μοντέλο μας αυτή τη φορά, η δασκάλα Flamenco Θέτις Μισίου, που συγχρονίστηκε  αποτελεσματικά με την ομάδα.

Χρήστος Κανάκης


ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΥΒΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΙΒΑΝΟΥ
ΜΑΜΑΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΝΑΣΟΣ  ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ
ΣΙΣΣΥ ΘΕΟΔΩΣΟΠΟΥΛΟΥ
EΛΕΑΝΝΑ KΟΥΝΟΥΠΑ
ΚΛΕΑΡΕΤΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
NΕΛΛΗ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ

Φωτογραφίες σεμιναρίου

Η Λέσχη  Φωτογραφίας Κων/πολιτών – C/P  artPhotoClub  είναι μια πολυπληθής, μη κερδοσκοπική Λέσχη που οργανώθηκε και δραστηριοποιείται υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Χρήστου Κανάκη  από το 2006 και στόχο έχει να δώσει τη δυνατότητα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φίλους της φωτογραφίας να συμμετέχουν σε μια ενεργή ομάδα που μοιράζεται το κοινό πάθος για τη φωτογραφία.


Με την εμπειρία 12 χρόνων δράσης παρουσιάζουμε  τη δουλειά μας με εκθέσεις φωτογραφίας και events,  ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το  εξωτερικό, προσφέροντας όμορφες στιγμές με την καλύτερη φωτογραφική παρέα, και κυρίως έχουμε μάθει στα μέλη μας, να αξιοποιούν δημιουργικά το φως, με όποιο φωτογραφικό μέσο έχουν στη διάθεσή τους μέσω των σεμιναρίων και workshops που διοργανώνονται χωρίς διακοπή όλα αυτά τα χρόνια.


Eπικοινωνία με την Λέσχη:

e-mail: photo.lesxi.konpol@gmail.com

Τηλ.: 6944584670

Διεύθυνση: Λεωφ. Καποδιστρίου 17, Φιλοθέη

Facebook :  ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών | Facebook &  C/P  artPhotoClub

web :  https://artphotographyclub.wordpress.com/