Δίπτυχα από τη Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου

Δίπτυχα από τη Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου

Δίπτυχα 

Η Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου εν μέσω πανδημίας δημιούργησε ένα ακόμα ενδιαφέρoν σύγχρονο project.

Ο Αναστάσης Πρωτοπαπάς, καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας και καθηγητής του τμήματος φωτογραφίας των Global Arts Studios ετοίμασε μια σειρά από διαλέξεις με καλεσμένους σημαντικούς Έλληνες φωτογράφους της νέας γενιάς.

Μια εξέχουσα καλεσμένη ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που παρουσίασε τη μαγική δουλειά της στην Λέσχη μέσω ασύγχρονης και σύγχρονης τηλεδιάσκεψης.

Τα μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Κορίνθου δοκίμασαν και δούλεψαν για ένα χρονικό διάστημα πάνω στην τεχνική του δίπτυχου με έναν σύγχρονο τρόπο και η Δήμητρα Παπαδοπούλου επέλεξε για εσάς τις παρακάτω φωτογραφίες.

Όπως η ίδια αναφέρει:

Ζω και εργάζομαι στην Κομοτηνή. Με τη φωτογραφία ασχολούμαι ερασιτεχνικά τα τελευταία χρόνια.  Είμαι μέλος της φωτογραφικής ομάδας Κομοτηνής (ΦΟΚ) από το 2015 .
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Ανάσταση Πρωτοπαππά για την πρόσκληση και την τιμή που μου έκανε να μπορέσω να παρουσιάσω μέρος της δουλειάς μου στη φωτογραφική λέσχη Κορίνθου. Να δώσω επίσης και τα θερμά μου συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες για τα όμορφα δίπτυχα που δημιούργησαν και που μοιράστηκαν μαζί μου τις μικρές προσωπικές τους ιστορίες .
H τεχνική του δίπτυχου αποτελεί μια πρόκληση, ένα παιχνίδι μεταξύ εικόνων , την αφήγησης μιας μικρής ιστορίας που αποκαλύπτει κομμάτια του εαυτού μας και την οπτική της καθημερινότητας μας.