”Οι Φίλοι μας τα Ζώα” | Διαδικτυακός Φωτογραφικός Διαγωνισμός

”Οι Φίλοι μας τα Ζώα” | Διαδικτυακός Φωτογραφικός Διαγωνισμός

”Οι Φίλοι μας τα Ζώα”

Ελεύθερος Διαδικτυακός Φωτογραφικός Διαγωνισμός

Διάρκεια Διαγωνισμού:  1 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2024.

Υπάρχουν 2 ΒΡΑΒΕΙΑ. Το ένα  παίρνει η φωτογραφία με τα περισσότερα like και το άλλο  παίρνει η φωτογραφία που θα επιλέξουν τα μέλη του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο Καποδίστριας (Μ.Σ.Α.Κ.).

Χορηγός και για τα δύο βραβεία είναι το κατάστημα PET SHOP Tzitzis – Aegina  και η αξία του κάθε βραβείου είναι 150 ευρώ σε προιόντα του καταστήματος. Σύντομα θα ενεργοποιηθεί και η ιστοσελίδα του καταστήματος www.tzitzispet.gr που μπορείτε να δείτε τα προιόντα που είναι και για online αγορές. Τα είδη θα αποσταλούν με έξοδα του καταστήματος. Ευχαριστίες στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος Τζίτζη Ελένη για την χορηγία.

Υπάρχει σκέψη και πρόθεση, να γίνει τον Απρίλιο εκδήλωση- έκθεση στην Αίγινα με τις καλύτερες φωτογραφίες, εννοείται με τη σύμφωνη γνώμη των φωτογράφων, που θα πωλούνται σε προσιτή τιμή και τα έξοδα θα διατεθούν στις φιλοζωικές οργανώσεις του νησιού. Τα έξοδα εκτύπωσης θα τα αναλάβει το φωτογραφικό εργαστήρι.

Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, με οποιοδήποτε φωτογραφικό μέσο (κάμερα, κινητό, drone), σε οποιαδήποτε ανάλυση ή μέγεθος.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ισχύει  για φωτογράφους εντός και  εκτός Ελλάδας, δεν υπάρχει περιορισμός φωτογραφιών (που δεν θα είναι προϊόν μοντάζ).

Για τη συμμετοχή και τα like, πρώτα  χρειάζεται να γίνει κάποιος μέλος της ομάδας (δεν υπάρχει κανένας περιορισμός).

Οι φωτογραφίες θα ανεβαίνουν ελεύθερα στο χρονολόγιο αυτής της ομάδας: https://www.facebook.com/groups/478633616976854.

Καλό Φωτογραφικό Ταξίδι σε όλους τους συμμετέχοντες και μη.

Φωτογραφία εξωφύλλου:  Παναγιώτης Κορνάρος