Η Σοφία Καψαμπέλη επιλέγει …

Η Σοφία Καψαμπέλη επιλέγει …

Για το photologio, η φωτογράφος Σοφία Καψαμπέλη ανασύρει από το προσωπικό της αρχείο 4+1 αγαπημένες της φωτογραφίες, και μας τις παρουσιάζει μαζί με προσωπικές σκέψεις και αναμνήσεις …


Καψαμπέλη Σοφία

Η παραπάνω φωτογραφία, επιλέχθηκε για την ομαδική έκθεση του εργαστηρίου «Ο Λόγος στην Εικόνα» του Δήμου Χαλανδρίου, με εισηγητή τον Μπάμπη Κουγεμήτρο.


Καψαμπέλη Σοφία

Την τωρινή περίοδο, πειραματίζομαι με το αυτοπορτρέτο. Αποφάσισα, πριν ξεκινήσω να φωτογραφίζω ανθρώπους, να εξοικειωθώ πρώτα με τον εαυτό μου.


Καψαμπέλη Σοφία

Οι εικόνες που με ωθούν να σηκώσω τη φωτογραφική μηχανή, έχουν συνήθως την παρέμβαση του ανθρώπου στο τοπίο, με τέτοιο τρόπο που να δημιουργείται μια αφήγηση κι εκείνος να υπονοείται.


Καψαμπέλη Σοφία

Το αστικό τοπίο, με τις βόλτες στη γειτονιά μου κατά την περίοδο της καραντίνας, υπήρξε η πρώτη μου επαφή με το καλλιτεχνικό ντοκουμέντο.


Η Σοφία Καψαμπέλη επιλέγει … Βαγγέλη Ευαγγελίου

Βαγγέλης Ευαγγελίου

Η φωτογραφία που επιλέγω να μοιραστώ μαζί σας, ανήκει στον φωτογράφο Βαγγέλη Ευαγγελίου κι είναι μέρος του εθνο-φωτογραφικού του πρότζεκτ «ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ». Η ατμόσφαιρά της, το φως κι η σύνθεση, έγιναν αιτία να ανήκει στις αγαπημένες μου της σειράς.


Info (σε πρώτο πρόσωπο):

Για την ενασχόλησή μου ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία τα τελευταία 2 χρόνια, ευθύνεται η φιλία κι η δημιουργικότητα του Βαγγέλη Ευαγγελίου, η παρότρυνση κι η υποστήριξη της Κωνσταντίνας Ισαριώτη και φυσικά, η καθοδήγηση κι η διδασκαλία της τέχνης από τον Μπάμπη Κουγεμήτρο, καθώς παρακολουθώ το σεμινάριο του Δήμου Χαλανδρίου «Ο Λόγος στην Εικόνα» που είναι εισηγητής. Έχω συμμετάσχει στις δύο τελευταίες ομαδικές εκθέσεις του εργαστηρίου και συνεχίζω!