Ο Δημήτρης Φραγκούλης επιλέγει …

Ο Δημήτρης Φραγκούλης επιλέγει …

Για το photologio, ο φωτογράφος  Δημήτρης Φραγκούλης ανασύρει από το προσωπικό του αρχείο 4+1 αγαπημένες του φωτογραφίες, και μας τις παρουσιάζει μαζί με προσωπικές σκέψεις και αναμνήσεις …


H φωτογραφία είναι για μένα το μέσο εκείνο που έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει το περιβάλλον σε μια σκηνή «θεάτρου» όπου ο φωτογράφος δημιουργεί το δικό του κόσμο, κόσμο που κάποιες φορές εκτός από προσωπικός είναι και μαγικός. Αγαπημένα θέματα η νύκτα η θάλασσα και το βουνό.

Δ. Φ.

Δημήτρης Φραγκούλης

Η μοναχικότητα αλλά και η επικοινωνία των ανθρώπων στην εποχή μας ταυτόχρονα σε μια λήψη που ενοποιείται κάτω από ένα δένδρο.


Δημήτρης Φραγκούλης

Η θάλασσα αγαπημένο θέμα και αυτό το οποίο με τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να σε παραξενέψει όπως με αυτά τα δένδρα, αφύσικα τοποθετημένα.


Δημήτρης Φραγκούλης

Το παιχνίδι του φωτός δημιουργεί κάποιες φορές συνθήκες εξωπραγματικές όπως αυτός ο βράχος φωτισμένος στιγμιαία από τα φώτα του αυτοκινήτου.

Δημήτρης Φραγκούλης

Η θεματολογία μου είναι κατά κανόνα η φύση και ειδικά τη νύκτα που καταφέρνει πολλές φορές να δώσει άλλη διάσταση στο τοπίο.


Ο Δημήτρης Φραγκούλης επιλέγει … Robert Adams

Robert Adams

Ο Robert Adams με τις νυκτερινές του λήψεις και τον τρόπο που χρησιμοποιεί το φως και τους σκούρους όγκους στο κάδρο του ήταν μια πρόκληση για μένα  να εξερευνήσω τις δυνατότητες του μέσου σε αυτές τις συνθήκες.


Ιnfo

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 και σπούδασε Διεθνείς σχέσεις στην Πάντειο. Με τη φωτογραφία ασχολείται εδώ και πέντε χρόνια στον Φωτογραφικό Κύκλο με τον Πλάτωνα Ριβέλλη και στη φωτογραφική ομάδα του Κώστα Μασσέρα  (Shasin Lovers ). Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις και με τις δυο ομάδες.