Ανοικτό κάλεσμα για τη δημουργία φωτογραφικής ομάδας από την Trii Art Hub

Ανοικτό κάλεσμα για τη δημουργία φωτογραφικής ομάδας από την Trii Art Hub

Η Trii Art Hub, στα πλαίσια της διεύρυνσης των φωτογραφικών της δραστηριοτήτων, απευθύνει

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

σε όλους τους φίλους της φωτογραφίας.

Στην Φωτογραφική Ομάδα της Trii, μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τη φωτογραφία, (αρχάριοι και προχωρημένοι ερασιτέχνες, και επαγγελματίες), ανεξαρτήτως των φωτογραφικών τους γνώσεων ή επιπέδου.
Κύριος σκοπός της φωτογραφικής ομάδας της Trii είναι η παρουσίαση και συζήτηση της φωτογραφικής δουλειάς των μελών και η προβολή της, αλλά και οι φωτογραφικές – καλλιτεχνικές συζητήσεις. Οι συναντήσεις της ομάδας θα γίνονται ανά δεκαπενθήμερο, και κατά τη διάρκεία τους ο καθένας θα μπορεί να ανταλλάξει τους προβληματισμούς του, να πάρει βοήθεια στη φωτογραφική του πορεία, έτσι ώστε να εντάξει τη δημιουργική φωτογραφία στην καθημερινότητά του.
Από κει και ύστερα, κι ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των μελών, μπορούν να πραγματοποιούνται κι άλλες ενδιαφέρουσες δράσεις.

Υπεύθυνος της Φωτογραφικής Ομάδας της Trii είναι ο φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας Παναγιώτης Κασίμης. (Panayotis Kasimiswww.kasimisphotography.com)

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας έχει οριστεί για το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 5:00 το απόγευμα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Σ’ αυτήν, την πρώτη συνάντηση, ο Παναγιώτης Κασίμης θα μιλήσει αναλυτικότερα για τους στόχους της Φωτογραφικής Ομάδας της Trii, και θα απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις.
Την ίδια μέρα, κι εφόσον έχουν απαντηθεί οι ερωτήσεις τους και το επιθυμούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Η βραδιά θα κλείσει με ποτό στην όμορφή αυλή του Trii Art Cafe & Wine Bar.

Η Trii Art Hub βρίσκεται στην οδό Δράκου 9, στο Κουκάκι, 50 μέτρα από τον σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ.