TranseuropeWorkshops 2019

TranseuropeWorkshops 2019

Δύο χρόνια από τη στιγμή που πρωτοξεκίνησε το πρόγραμμα Transeurope (www.transeuropephoto.eu), με βασικούς συνεργάτες τη PhotoEspaña και το Finnish Museum of Photography, και μετά από προπαρασκευαστικά εργαστήρια σε 14 χώρες, portfolio reviews στη Μαδρίτη, στο Ελσίνκι και στην Αθήνα, δύο ομαδικές εκθέσεις, και μία έκδοση, το φθινόπωρο μας υποδέχεται με νέες δράσεις.
Επτά workshops (από το Σεπτέμβριο εώς το Νοέμβριο) με διεθνείς φωτογράφους και ειδικούς της φωτογραφίας, και την ομαδική έκθεση στην Αθήνα στις 11/11!
Τα workshops απευθύνονται σε όσους ασχολούνται με το φωτογραφικό μέσο και καλύπτουν ένα μεγάλο θεματικό φάσμα, από το πορτρέτο και το αστικό τοπίο, μέχρι τη διερεύνηση των ορίων της εικόνας στο διαδικτυακό περιβάλλον, πειραματισμούς με το πραγματικό και τη μυθοπλασία, όπως τη δημιουργία του δικού σας φωτογραφικού βιβλίου. Με δύο εργαστήρια μέσα στη φύση, δίπλα στο Νέστο και τα υπόλοιπα πέντε στην Αθήνα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις υπάρχουσες πρακτικές τους, να λάβουν κατευθύνσεις από ειδικούς και να παραγάγουν νέες εργασίες που θα προβληθούν σε ψηφιακές προβολές και διαδικτυακά.

Δείτε παρακάτω ποιο εργαστήριο σας ενδιαφέρει και τις προοπτικές που το καθένα σας προσφέρει
ξεχωριστά, κάνοντας κλικ πάνω στους τίτλους

Επτά Transeurope Photo workshops — www.transeuropephoto.eu διοργανώνονται σε συνεργασία με την πλατφόρμα EyesCulture –  www.eyesculture.com, για την περίοδο Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου 2019 σε Γαλάνη (Ξάνθη) και Αθήνα!

1] Τα δύο πρώτα (αιτήσεις έως 13/9) εργαστήρια θα υλοποιηθούν στο χωριό  Γαλάνη-Τοξότες, κοντά στην Ξάνθη — στα οποία η διαμονή συμπεριλαμβάνεται στο κόστος συμμετοχής.

Τα εργαστήρια είναι:

David Jimenez,Roma Diptico,Leon y Tevere

και

Eefje Ludwig and Rebecca Simons

2] Τα υπόλοιπα πέντε εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα.

Συνοπτικά είναι:

Diana Blok,Time Tells

Παναγιωτης Λάμπρου – Ιλισσός 2017

Clare Strand, The Discrete Channel with noise

Mishka Henner, LANDFALL, 2017

Moritz Neumuller

Αίτηση Συμμετοχής

Ακολουθήστε τη διαδικασία Αίτησης Συμμετοχής στα Εργαστήρια, πατώντας ΕΔΩ!
Κατεβάστε την αίτηση, συμπληρώστε την και αποστείλετέ την στο athens@transeuropephoto.eu ή στο info@eyesculture.com
Μόλις επιβεβαιωθεί η συμμετοχή σας στο εργαστήριο της επιλογής σας, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τη διαδικασία κατάθεσης του κόστους συμμετοχής.
Σε κάθε εργαστήριο περιγράφεται η δυνατότητα πληρωμής είτε με την κατάθεση του συνολικού ποσού συμμετοχής σε μια τραπεζική πράξη ή paypal, είτε με την κατάθεση 200 ευρώ ως προεγγραφή και εξόφληση του υπολοίπου σε
δεύτερη πράξη.
Όλα τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά.
Για περισσότερες πληροφορίες με την Γεωργία Γκίνη, κιν. 6977641148