ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ | Νέο βιωματικό φωτογραφικό σεμινάριο με τη Μάρω Κουρή

ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ | Νέο βιωματικό φωτογραφικό σεμινάριο με τη Μάρω Κουρή

Καλωσορίζουμε το νέο έτος, με ένα ολοκαίνουργιο βιωματικό, φωτογραφικό εργαστήριο στα ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!

“Έλα να πάμε μια βόλτα στην Αθήνα, χωρίς πυξίδα, στα χαμένα, γέμισε ο κόσμος γεγονότα, μα εγώ σκεφτόμουν πάλι εσένα…», χαράσσω τους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου για να εκφράσω τον έρωτά μου, εμπλουτίζοντας κι εγώ αυτό το πελώριο, πρωτότυπο ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

“Αν θέλετε να μάθετε για μια πόλη, κοιτάξτε τoυς τοίχους της”, δηλώνει ο iNO, ο Έλληνας καλλιτέχνης της street art.

Σε αυτό το PhotoWorkshop, δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας, μέσα από το φωτογραφικό καθρέφτισμά μας μπροστά στα Σκηνικά του Δρόμου. Παίζοντας με το κάδρο, τη σύνθεση, το φως και την ταχύτητα ζωής και πορτρέτων της πόλης, με φόντο εικαστικό, πολιτικό, κοινωνικό, συναισθηματικό, στη δαιδαλώδη αυτή Τέχνη του δρόμου, στα γκράφιτι, tagging και τις τόσες ποικίλες μορφές της έκφρασης στο δημόσιο χώρο.

Συνοδοιπόρος μας η Δρ. Ιστορίας της Τέχνης, αρχαιολόγος, εκπαιδευτικός και επιστημονική συνεργάτης σε θέματα τεχνών του Art, Graffiti in the CityΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ


Info:

Σάββατο 21-1-2023, 11:00- 15:00: Εισαγωγή στο εργαστήριο, δράσεις 4D Dream Photo Coaching για την ενδυνάμωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και Φωτογράφιση σε ψαγμένα σημεία.

Τετάρτη 25-1-2023, 7-10:30 μ.μ: Αξιολόγηση των φωτογραφιών, επιλογή, επεξεργασία, edit διαδικτιακό.

Tιμή: 70 ευρώ
Προσφορά: 55 ευρώ για μαθήτριες/ές, φοιτήτριες/ές, ανέργους, για ομάδες άνω των τριών και για εξόφληση μέχρι 21/12/2022.

Δηλώσεις συμμετοχής – Πληροφορίες: 6977296831
maro_kouri@yahoo.com

Πρόσφατο άρθρο μας με ιδιαίτερη αναφορά και στα αρχαία γκράφιτι του Παρθενώνα: https://epathlo.gr/periorismos