Σεμινάριο φωτογραφίας για προχωρημένους στη Λέσχη Φωτογραφίας Νέου Κύκλου Κωνσταντινουπολιτών

Σεμινάριο φωτογραφίας για προχωρημένους στη Λέσχη Φωτογραφίας Νέου Κύκλου Κωνσταντινουπολιτών

Σεμινάριο για προχωρημένους (Intermediate Plus) όπου δίνει ιδιαίτερη βάση στη “Αισθητική-Σύνθεση-Οπτική αντίληψη” στη Φωτογραφία.
Με την αποτελεσματική οργάνωση της 15ης συνεχούς λειτουργίας της Λέσχης μας και την εκπαιδευτική εμπειρία επαγγελματιών Φωτογράφων.
Σε αυτό το σεμινάριο θα δώσουμε ιδιαίτερη βάση στο Πορτρέτο.
Το Σεμινάριο πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη, σε Studio και εξωτερικούς χώρους με τη χρήση μοντέλων, ώρες 19:30-22:00 και διάρκεια σεμιναρίου 5 μήνες.
Εδώ αποκαλύπτεται σταδιακά ο κόσμος γύρω μας μέσα από τη φωτογραφική του εκδοχή και το προσοφθάλμιο της φωτογραφικής μας μηχανής.
Στο σεμινάριο αυτό θα ασχοληθούμε στην αισθητική αξία του καρέ με στόχο να βελτιώσουμε τη σύνθεση του κάδρου, και την ανάπτυξη του φωτογραφικού λόγου ώστε να κάνουμε κτήμα μας τη φωτογραφική γλώσσα και κυρίως να διαμορφώσουμε προσωπική φωτογραφική ματιά.
Παράλληλα, θα γίνεται αναλυτική παρουσίαση και εφαρμογή Τεχνικών λήψης και ΚΥΡΙΩΣ, αξιολόγηση του Φωτός-Φυσικού η Τεχνητού.
Το σεμινάριο έχει διάρκεια 5 μήνες και θα έχουμε όλο το χρόνο για να δουλέψουμε μαζί, με μοναδικό στόχο να αναπτύξετε τη δική σας φωτογραφική οπτική αντίληψη και να μάθετε πως θα εκφράσετε το δικό σας φωτογραφικό λόγο.
Οι συναντήσεις θα γίνονται στην έδρα της Λέσχης μας (Λεωφόρος Καποδιστρίου 17, Φιλοθέη) & στο Studio της Λέσχης, Διαδικτυακά, και σε επιλεγμένους εξωτερικούς χώρους. Περιλαμβάνουν εποικοδομητική, προσωπική αξιολόγηση της δουλειάς των συμμετεχόντων και θεματικές αναθέσεις εργασίας.
• Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη βασικές γνώσεις στη φωτογραφία.
• Σε κάθε συνάντηση παρουσιάζονται καινούργιες φωτογραφίες των μαθητών. Αυτό βοηθάει όλους για να συζητηθούν οι πρακτικές και καλλιτεχνικές ιδιαιτερότητες του μέσου και να αναλυθεί σε βάθος χρόνου όλη η πορεία του φωτογράφου.
• Ολα τα σεμινάρια γίνονται με τη βοήθεια Ψηφιακών παρουσιάσεων με διαγράμματα, φωτογραφίες και παραδείγματα.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ η ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:
Ε-mail στο photo.lesxi.konpol@gmail.com
αναφέροντας : ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ