Πρακτική Εκπαίδευση/Τεχνικές Λήψης στη Φωτογραφία

Πρακτική Εκπαίδευση/Τεχνικές Λήψης στη Φωτογραφία

Η Λέσχη Φωτογραφίας artPhotoClub ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου σεμιναρίων Πρακτικής εκπαίδευσης στη φωτογραφία για Αρχάριους και Προχωρημένους που θέλουν να εφαρμόσουν στην πράξη φωτογραφικές τεχνικές που γνωρίζουν και να επεκτείνουν τη γνώση τους σε καινούργιες.
Έναρξη , στις 12 Σεπτεμβρίου 2020.
Το σεμινάριο θα διαρκέσει 8 εβδομάδες, με πρακτική εξάσκηση και διδασκαλία στο πεδίο.
Οι επιλογές τοποθεσιών και το εκάστοτε concept που συνοδεύει την επιλογή τους δημιουργούν κάθε φορά μια επαγγελματικά επιμελημένη παραγωγή και αποτελούν εξαιρετικές εμπειρίες Φωτογράφησης-Πρακτικής εξάσκησης, για κάθε φωτογράφο.
Οι συναντήσεις θα γίνουν σε επιλεγμένους- ανάλογα με φωτογραφικό θέμα &τεχνική – εξωτερικούς χώρους κάθε Σάββατο 10:30 με 13:00 .
Αν έχεις ήδη τις βασικές γνώσεις, ένα αναλυτικό σεμινάριο σαν αυτό, θα σου προσφέρει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις ελλείψεις, να λύσεις απορίες και να προχωρήσεις μέσα σε 8 εβδομάδες στην εκμάθηση τεχνικών και αισθητικών προσεγγίσεων στην Πράξη, εκεί ακριβώς που οι περισσότεροι φωτογράφοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
· Μάθετε το workflow που εφαρμόζουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι.
· Κατανοήστε τον τρόπο που κάνουν πράξη τις γνώσεις και την εμπειρία τους,
· Φωτογραφίστε μαζί τους την ώρα της δράσης.
· Γνωρίστε τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις φωτογραφικές προκλήσεις στο πεδίο.
Τα σεμινάρια αυτά έχουν τη Μέγιστη δυνατή Υγειονομική Ασφάλεια, καθώς :
· Γίνονται σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ Χώρους.
· Με χρήση μάσκας- αποστάσεων ασφαλείας και απολυμαντικών μέσων, κατά τις εκάστοτε οδηγίες ΕΟΔΥ.
Τα σεμινάριο περιλαμβάνει αναθέσεις εργασίας ΚΑΙ κριτική αξιολόγηση σε προσωπικό επίπεδο, της δουλειάς των συμμετεχόντων.
Οι συμμετέχοντες θα πάρουν επεξηγηματικές σημειώσεις, καθώς συγγράμματα Φωτογραφίας σε ηλεκτρονική μορφή.
Φωτογραφία στην πράξη από έμπειρους επαγγελματίες φωτογράφους και την τεχνολογική υποδομή της 14χρονης συνεχούς λειτουργίας της Λέσχης.
Το ανωτέρω σεμινάριο είναι τεχνικό και για όσους επιθυμούν μπορούν να παρακολουθούν παράλληλα και το αντίστοιχο που επικεντρώνεται σε θέματα αισθητικής & σύνθεσης κάδρου.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ η ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:
Ε-mail στο photo.lesxi.konpol@gmail.com
αναφέροντας :
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
——————————————————————————————
Η Λέσχη Φωτογραφίας artPhotoClub δραστηριοποιείται από το 2006 ως Χώρος επικοινωνίας και εκπαίδευσης της Φωτογραφικής Τέχνης & Τεχνικής.
Η συμετοχή σας στη Λέσχη θα σας δώσει την δυνατότητα να γνωρίσετε τα μυστικά της σύγχρονης ψηφιακής & αναλογικής φωτογραφίας, τόσο από αισθητική όσο και από τεχνική άποψη.
Παράλληλα συμμετέχετε σε μια ενεργή κοινότητα φίλων της Φωτογραφίας που μοιράζεται το κοινό πάθος για τη φωτογραφία και δραστηριοποιείται με εκδηλώσεις και εκθέσεις φωτογραφίας, φωτογραφικές συναντήσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε χώρους με σκοπό την βελτίωση των φωτογραφικών ικανοτήτων.
Οι συναντήσεις και τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στην έδρα μας (εκτός των on Location σεμιναρίων) στην Φιλοθέη, Καποδιστρίου 17, που είναι πλήρως εξοπλισμένη και περιλαμβάνει:
· Ψηφιακά projectors & calibrated MONITOR 55’’ για παρουσιάσεις εκπαιδευτικού οπτικού υλικού για κάθε φωτογραφικό πεδίο αλλά και του φωτογραφικού έργου όλων των συμμετεχόντων για σχολιασμό-κριτική και αξιολόγηση της πορείας του κάθε μέλους της Λέσχης.
· Αναλογικός projector για προβολή slides, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, γρήγορο ADSL internet για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
· Ταυτόχρονα με τα μαθήματα παρέχεται πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό από ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία φωτογραφίας, καθώς και σε περιοδικά φωτογραφίας από τη δανειστική βιβλιοθήκη της λέσχης μας.
· Φωτογραφικό studio για πρακτική εφαρμογή της διδασκαλίας των σεμιναρίων και πειραματισμούς
· Εκτός των ανωτέρω προγραμματίζονται διαλέξεις και αφιερώματα σε Ελλήνες φωτογράφους που παρουσιάζουν τη δουλειά τους, σεμινάρια από εμπορικές εταιρείες για τα φωτογραφικά προιόντα τους, τη χρήση τους και τις τεχνικές που εφαρμόζονται. Οι εταιρίες αυτές προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις για αγορές από μέλη της Λέσχης.
· Προβολές HIDEFINITION ΤΑΙΝΙΩΝ & DOCUMENTARIES Φωτογραφικού ενδιαφέροντος.

Info:

Art Photo Club 17 Λεωφόρος Καποδιστρίου, 152 37 Φιλοθέη

Έναρξη, στις 12 Σεπτεμβρίου 2020.