Σεμινάρια φωτογραφίας στην ομάδα Instantane με τον Βαγγέλη Ταμβάκο

Σεμινάρια φωτογραφίας στην ομάδα Instantane με τον Βαγγέλη Ταμβάκο

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΆΡΙΩΝ
Κάθε Δευτέρα βράδυ τρίωρες συναντήσεις από αρχές Οκτωβρίου μέχρι Τέλος Ιουνίου.
Στην ύλη περιλαμβάνονται η Τεχνική λήψης Και η εκμάθηση των φωτογραφικώνμηχανών. Η επαφή με το έργο των μεγάλων φωτογράφων διαχρονικά και η απόκτηση φωτογραφικών κριτηρίων. Η εκμάθηση του Lightroom Photoshop και της ψηφιακής επεξεργασίας. Η σχέση της φωτογραφίας με τις άλλες τέχνες και ο σχολιασμός της
φωτογραφικής παραγωγής των μαθητών καθώς και η πρακτική εξάσκηση στα πλαίσια φωτογραφικών εξορμήσεων. Στο τέλος των μαθημάτων πραγματοποιείται έκθεση με έργα των μαθητών.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Κάθε Τετάρτη πραγματοποιούνται δίωρες συναντήσεις με όσους συνεχίζουν ως μέλη της ομάδας μετά το τμήμα αρχαρίων ή φωτογράφους που θέλουν να ενταχθούν σε αυτήν έχοντας ήδη μια φωτογραφική κατάρτιση. Η ομάδα αναλύει και σχολιάζει την φωτογραφική πορεία και τις λήψεις των μελών, δουλεύει δημιουργικά πρότζεκτ, συζητά
θέματα και προβληματισμούς που αφορούν την τέχνη της φωτογραφίας. διοργανώνει ομαδικές και ατομικές εκθέσεις των μελών της. Διοργανώνει ταξίδια και εκδρομές φωτογραφικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Καλεί φωτογράφους να παρουσιάσουν το έργο τους και συζητά μαζί τους. (Στις εκδρομές και στις παρουσιάσεις μπορούν να συμμετέχουν όλοι και από τα υπόλοιπα τμήματα).

ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ – ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Κάθε Πέμπτη μαθήματα Σκοτεινού θαλάμου και Αναλογικής Φωτογραφίας, Χρήση του φιλμ και των αναλογικών μηχανών. Εμφάνιση του φιλμ. Εκτύπωση φωτογραφιών στον θάλαμο. Ο Σκοτεινός θάλαμος είναι διαθέσιμος να χρησιμοποιείται από όσους παρακολουθούν το συγκεκριμένο σεμινάριο και όλα τα μέλη του Instantane photo group.

Δωρεάν το πρώτο μάθημα & συνάντηση γνωριμίας την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 6 μ.μ

Το Instantane photo group λειτουργεί από το 2015 στο Περιστέρι Πηλίου (Μεσολογγίου) 8 – Μετρό στάση Ανθούπολης.
Δάσκαλος και επιμελητής του εργαστηρίου είναι o Βαγγέλης Ταμβάκος


Info:

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6945 901 904
vanguself@gmail.com – www.artamvakos.gr