Φωτογραφικό παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νάσιο

Φωτογραφικό παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νάσιο

Φωτογραφικό Παιχνίδι στην Αθήνα, στις 27 και 28 Μαΐου

Το παιχνίδι θα συντονίζει ο Αχιλλέας Νάσιος

Αν έχετε αισθανθεί ότι η φωτογραφία είναι ένα κομμάτι της ζωής που σας ευχαριστεί και θέλετε να δείτε πιο καλά τη φωτογραφική διαδικασία, αλλά και τον εαυτό σας ταυτόχρονα, είσαστε ευπρόσδεκτοι στο 13ο Φωτογραφικό Παιχνίδι στην Αθήνα. Πρόκειται για μια διαφορετική προσέγγιση από τις συνηθισμένες, γεμάτη έμπνευση, γνώση και χαρά. Εκεί όπου η στιγμή αποκτά όλο της το μεγαλείο κι ο εαυτός γίνεται φίλος ή… κι εχθρός.

Το Φωτογραφικό Παιχνίδι έχει τη μορφή εντατικού workshop, κατά το οποίο οι φωτογράφοι έχουν σταδιακά να ανταπεξέλθουν σε διαφόρων τύπων δοκιμασίες, με τελικό στόχο την απόδοση του βιώματός τους σε εικόνα.
Αν θέλετε να ζήσετε αυτή τη διαφορά στείλτε μήνυμα στο: photogames.tk@gmail.com
Θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες και θα κλείσουμε θέση για εσάς.
Team Hocus Photus 
(www.hocusphotus.com)


Info:
Σύντομο Βιογραφικό
Ο Αχιλλέας Νάσιος είναι εικαστικός φωτογράφος, video-artist, δάσκαλος φωτογραφίας και ερευνητής της Φωτογραφικής δυνατότητας.
Διδάχτηκε Φωτογραφία στην ΑΣΚΤ FAMU Prague, Οπτική επικοινωνία στην του Βερολίνου (UDK Berlin), Ψηφιακές μορφές Τέχνης στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών (Master) και βιντεο-τέχνη στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Στοκχόλμης (KKH Stockholm – Master).
Δίδαξε φωτογραφία στο ΤΕΙ Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και τη Φωτογραφική Ομάδα της Παιανίας.
Από το 2007 μέχρι το 2022 έζησε και εργάστηκε στη Σουηδία.
Από το 2015 ξεκίνησε την εφαρμογή της ιδέας των Φωτογραφικών Παιχνιδιών· μιας βιωματικής μεθόδου εμβάθυνσης στη φωτογραφία. Ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Τεχνών κι Επιστημών Hocus Photus.  
Από το 1986 εκθέτει έργα του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Από τον Ιουνίο του 2022 κινείται μεταξύ Σουηδίας και Ελλάδας όπου συνεχίζει το καλλιτεχνικό και διδακτικό έργο του μέσω του δικτύου Hocus Photus (hocusphotus.com), συμμετέχοντας επίσης στο μουσικό σχήμα imperfect id (imperfectid.com).