Φωτογραφική Ομάδα Σαλαμίνας | Πρόγραμμα συναντήσεων και σεμιναρίων

Φωτογραφική Ομάδα Σαλαμίνας | Πρόγραμμα συναντήσεων και σεμιναρίων

Η Φωτογραφική Ομάδα Σαλαμίνας ξεκινά το πρόγραμμα συναντήσεων της για την περίοδο 2022-2023 και καλεί τα παλαιότερα μέλη και όσους ενδιαφέρονται, να εγγραφούν στο πρόγραμμα της.

Με δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις και ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο με δραστηριότητες, φωτογραφικές περιηγήσεις, ιστορία της φωτογραφίας, θεματικές εργασίες, μαθήματα επεξεργασίας φωτογραφίας, ανάλυση έργου, υπόσχεται και φέτος μια μοναδική περιπέτεια στον κόσμο της φωτογραφίας.
Αναλυτικά κάποια στοιχεία για το τακτικό πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί φέτος: 
1η συνάντηση: Μελέτη παρουσίαση έργου σημαντικών φωτογράφων.
2η συνάντηση: Στοχευμένες φωτογραφικές περιηγήσεις.
3η συνάντηση: Παρουσίαση του φωτογραφικού υλικού από την περιήγηση. Ανάλυση έργου από το σύνολο της ομάδας.
4η συνάντηση: Μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας. 
5η συνάντηση*: Ένας προσκεκλημένος φωτογράφος θα παρουσιάζει την δουλειά του. Και θα μοιράζεται τις σκέψεις του και την εμπειρία του με την ομάδα.
* Για τους μήνες εκείνους που θα υπάρξουν 5 συναντήσεις.
Παράλληλα με το τακτικό πρόγραμμα θα υπάρξουν προαιρετικές συναντήσεις, πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις για παράδειγμα επισκέψεις σε μουσεία, σε εκθέσεις φωτογραφίας, ασκησεις πρακτικής εξάσκησης και πολλά άλλα.
Η ομάδα απευθύνεται σε λάτρεις της φωτογραφίας, αρχάριους, ερασιτέχνες. Το ομαδικό πνεύμα, η ανταλλαγή απόψεων και η γνώση μέσω της πρακτικής εξάσκησης και σύμπραξης εξάλλου, δίνουν την ευκαιρία για ευρεία συμμετοχή ανεξαρτήτως ηλικίας ή εμπειρίας του κάθε συμμετέχοντα. 

Info:
Για περισσότερες πληροφορίες και φυσικά για δήλωση συμμετοχή στην ομάδα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους παρακάτω τρόπους
τηλ.: 6976 713 586