
Εργαστήρι φωτογράφισης καλλιτεχνικού γυμνού με τον Ανδρέα Κατσικούδη
Εργαστήρι φωτογράφισης καλλιτεχνικού γυμνού
Εξπρεσιονιστικό Γυμνό
Σάββατο 11 Μαρτίου 2023
“Θα ξεκινήσουμε με λίγα λόγια για το εξπρεσιονιστικό φωτισμό και το λογική του. Θα υπάρχουν 2 μεγάλα φώτα (soft box) κι ένα σποτ, μαύρο φόντο, καπνός.
Το μοντέλο, η Μαρία, είναι έμπειρο και έχει ξανασυνεργαστεί μαζί μας. Για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση θα έχει έντονο μακιγιάζ.
Βοηθάει σίγουρα αν οι φωτογράφοι έχουν SLR ή mirrorless, αλλά μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι φωτογράφοι με ότι εξοπλισμό έχουν (ακόμη και με κινητό τηλέφωνο), καθώς θα υπάρχει βοήθεια όσο αφορά το φωτισμό και τις πόζες. Το φως επιτρέπει να μην ανεβάσουν πολύ το ISO. Προαιρετικά φέρνουν αντικείμενα (props) που θα τους βοηθήσουν να σκηνοθετήσουν τις λήψεις τους. Καπέλα, υφάσματα κι ότι άλλο επιθυμούν (ειδικά για αυτή τη φωτογράφιση προτείνουμε ανάλογης αισθητικής με το θέμα αν είναι δυνατόν)”.
Α. Κατσικούδης
Info:
Σάββατο 11 Μαρτίου 2023
Στο CINEMARIAN (Σισμάνη 16, Νέος Κόσμος, 300 μ. από το Μετρό Φιξ)
Ώρες: Υπάρχουν δύο γκρουπ
α) 17:00 – 19:00 και
β) 19:00 – 21:00 (σε αυτό οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί)
Κόστος: 30 ευρώ
Εισηγητής: Ανδρέας Κατσικούδης, βοηθός Κώστας Σταμπάνης
Κρατήσεις θέσεων: akatsikoudis@yahoo.com (όνομα, κινητό και στο θέμα να αναφέρεται ότι αφορά το Εργαστήρι Γυμνού)
Για περισσότερες εκδηλώσεις μας (μαθήματα φωτογραφίας για προχωρημένους κι αρχάριους, σεμινάριο κινηματογράφου, σεμινάρια ιστορίας της τέχνης κ.ά.) δείτε: www.akatsikoudis.blogspot.com