Εισαγωγή στην τέχνη της φωτογραφίας με τον Γιώργο Συρσίρη

Εισαγωγή στην τέχνη της φωτογραφίας με τον Γιώργο Συρσίρη

Τριάντα δύο ώρες σε διάρκεια τεσσάρων μηνών θα τις καλύψουμε  με προβολές φωτογραφιών, γνωριμία με το έργο των μεγάλων φωτογράφων, με συζητήσεις  για καλλιτεχνικά θέματα, για την αισθητική της φωτογραφίας, θα αναλύσουμε απόψεις για την  φωτογραφική  περιγραφή  και το μυστήριο της απεικόνισης, την προσωπική αναζήτηση, την νοσταλγία και την δημιουργία.
Τα σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως φωτογραφικής γνώσης, αρκεί κάποιος να επιθυμεί να έρθει σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας, να διερευνήσει και να επεκτείνει τα φωτογραφικά του όρια.
Στο σεμινάριο θα γίνεται συζήτηση στις φωτογραφίες των συμμετεχόντων, άλλα και σε θέματα και ερωτήματα που οι συμμετέχοντες μπορούν να θέτουν .
Τα μαθήματά είναι οργανωμένα και δομημένα με τρόπο που μπορούν να πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως. Επιπλέον κατόπιν συνεννοήσεως με τους συμμετέχοντες θα υπάρξουν συναντήσεις για φωτογραφικές βόλτες και συζητήσεις δια ζώσης.

Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων θα δημιουργηθούν δυο τμήματα:
Κάθε Δευτέρα ώρες 19:00 – 21:00+
Πρώτη συνάντηση την Δευτέρα 3-10-2022
Κάθε Τρίτη ώρες 19:30-21:30+
Πρώτη συνάντηση το Τρίτη 4-10-2022

Στις ώρες θα μπορεί να γίνει κάποια τροποποίηση σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορεί να δημιουργηθεί και άλλο τμήμα διαφορετική ημέρα. 

Διάρκεια σεμιναρίου 4 μήνες.

Κόστος Σεμιναρίου
Το κόστος συμμετοχής για το σύνολο των 16 δίωρων διαδικτυακών συναντήσεων (32 ώρες) είναι 120 ευρώ. Το ποσό μπορεί να καταβληθεί και σε δόσεις.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε δουλειά από τους περσινούς συμμετέχοντες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6947024970 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση phos20@hotmail.com ή με προσωπικό μήνυμα στο facebook