3ήμερο φωτογραφικό workshop στην Κύμη με τον Βαγγέλη Ταμβάκο

3ήμερο φωτογραφικό workshop στην Κύμη με τον Βαγγέλη Ταμβάκο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ στο PLATANENHOF
με τον Βαγγέλη Ταμβάκο

Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον μέσα στην φύση, δίπλα στο ποτάμι θα πραγματοποιηθεί ένα workshop με ελεύθερο θέμα.
Ένα τριήμερο στην Κύμη Ευβοίας γεμάτο φωτογραφικές λήψεις και ανάλυση των φωτογραφιών που έχει ως σκοπό να αφιερωθούμε για τρεις ημέρες αποκλειστικά στην φωτογραφία, και να ζήσουμε μια όμορφη εμπειρία. Η αναζήτηση των θεμάτων αλλά και ο τρόπος με τον οποίο απαθανατίζουμε τις επιλογές μας αυτές θα μπουν στο μικροσκόπιο των αναλύσεων που θα κάνει ο Βαγγέλης Ταμβάκος και οι συζητήσεις που θα προκύψουν από όλους τους φωτογράφους.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την κριτική – συζήτηση όλων των λήψεων που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του τριημέρου και δεν περιλαμβάνει παλαιότερες λήψεις. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • Παρασκευή 16 Ιουνίου το βράδυ, άφιξη στον χώρο και εγκατάσταση. Συνάντηση όλων και μικρή εισαγωγή στους στόχους του workshop.
  • Σάββατο 17 Ιουνίου, πρωινό δίπλα στο ποτάμι και εξόρμηση για φωτογράφιση. Μεσημεριανό διάλειμμα για φαγητό, ξεκούραση. Απογευματινή εξόρμηση για λήψεις.
    Επιστροφή το βράδυ για φαγητό και συνάντηση στον χώρο όπου θα δούμε και θα σχολιάσουμε τις λήψεις. Βραδινή χαλάρωση με μουσικές στις αιώρες.
  • Κυριακή 18 Ιουνίου, πρωινό δίπλα στην φύση. Φωτογραφική εξόρμηση. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό – ξεκούραση. Απογευματινή εξόρμηση για λήψεις.
    Επιστροφή το βράδυ συνάντηση στον χώρο όπου θα δούμε και θα αναλύσουμε τις λήψεις. Ελεύθερος χρόνος.
  • Δευτέρα 19 Ιουνίου, πρωινό. Συνάντηση για συζήτηση σχετικά με τα συμπεράσματα του σεμιναρίου. Μεσημεριανό φαγητό και ετοιμασίες για αναχώρηση.

Η διαμονή θα γίνει σε μεγάλη σκηνή όπου θα φιλοξενηθούν 5 έως 6 άτομα σε ξεχωριστά κρεβάτια. δίπλα στην σκηνή υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι με σαλόνι, κουζίνα για πρωινό και μαγείρεμα καθώς και τουαλέτες – ντουζ με ζεστό νερό. Στον ενιαίο χώρο δίπλα υπάρχει καφετέρια και κρύα φαγητά ή έτοιμο πρωινό κατά παραγγελία.
Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να στήσει την δική του σκηνή ή να διανυκτερεύσει σε κατάλυμα της περιοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 15 Μαίου στο τηλέφωνο 6945901904, Βαγγέλης Ταμβάκος