Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας  “#My_Skopelos” από τους Greek Instagramers Events

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας “#My_Skopelos” από τους Greek Instagramers Events

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας

“#My_Skopelos”

Η Σκόπελος μέσα από το βλέμμα 30 insta-φωτογράφων

Η ομάδα Greek Instagramers Events υποδέχεται το καλοκαίρι παρουσιάζοντας την ομαδική έκθεση φωτογραφίας “#Μy_Skopelos”. Μια φωτογραφική περιήγηση στα τοπία, τους ανθρώπους, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν το υπέροχο νησί της Σκοπέλου.

Έλλη Αγιαννίδη

Στην έκθεση συμμετέχουν 30 ταλαντούχοι φωτογράφοι, οι οποίοι καταθέτουν τη προσωπική τους δημιουργική ματιά και μέσα από τις ποικιλόμορφες καλλιτεχνικές τους προσεγγίσεις μας ξεναγούν στο καταπράσινο νησί του Mamma Mia, με τις μοναδικές ομορφιές, ένα νησί γεμάτο φανερούς και κρυμμένους φωτογραφικούς θησαυρούς που έχει αγαπηθεί από όλο τον πλανήτη.

Γιώργος Βέργαδος

Οι φωτογραφίες της έκθεσης προέκυψαν από το φωτογραφικό Project “#My_Skopelos” που διοργάνωσε το καλοκαίρι του 2021 η ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με τον Δήμο Σκοπέλου (www.skopelos.gr). Τριάντα φωτογράφοι φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στο νησί για τρεις ημέρες με σκοπό να εξερευνήσουν τις ξεχωριστές του ομορφιές και να τις αναδείξουν μέσα από τις φωτογραφίες τους.


Info:
Η έκθεση φιλοξενείται στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (www.serafio.gr) εγκαινιάζεται την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 19:00 και διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Σκοπέλου.
Φιλοξενία Έκθεσης: Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων – Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144
Εγκαίνια: 10|6, 19:00
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
11|6: 19:00 – 21:30
14|6: 10:00 – 14:00
16-19|6: 19:00 – 21:30
Είσοδος ελεύθερη
Διοργάνωση & Επιμέλεια : Greek Instagramers Events
Υπό την αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου

===

Οι “Greek Instagramers Events”, ιδρύθηκαν το 2013 από τον Γιώργο Βέργαδο (@gvergados) και την Έλλη Αγιαννίδη (@elaki26), με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram. Σήμερα αποτελούν την μεγαλύτερη ανοιχτή φωτογραφική κοινότητα με χιλιάδες ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα. Η ομάδα διανύει μια επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο της φωτογραφίας, γεμάτη πρωτότυπες δημιουργικές δράσεις και φωτογραφικές εμπειρίες για τους φίλους της φωτογραφίας και συνεργασίες με Δήμους, Πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων. Το 2019 έλαβε Χάλκινο Βραβείο στα Tourism Awards (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των φωτογραφικών της δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα Social Media.

Ενημέρωση για όλες τις δράσεις της ομάδας Greek Instagramers Events:

Site: www.grevents.gr,

Ανδρέας Καλαβρουζιώτης

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ηλίας Γεωργουλέας

#My_Skopelos GRE_Team