Ομαδική έκθεση φωτογραφίας από το Πορτοκαλί Κλείστρο

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας από το Πορτοκαλί Κλείστρο

ΟΜΑΔΙΚΗ EΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ CINEMARIAN

Πορτοκαλί Κλείστρο

Με λίγα μαθήματα δια ζώσης και πάρα πολλά διαδικτυακά καταφέραμε να συνεχίσουμε την επαφή με την αγαπημένη μας τέχνη. Μεγάλη η ανακούφιση και η χαρά όταν μπορέσαμε να ξαναβγούμε παρέα για φωτοβόλτες, να συζητήσουμε από κοντά και να γνωριστούμε καλύτερα. Υπήρξαν φίλες και φίλοι που τους ξέραμε μόνο μέσω του Zoom και ύστερα ψάχναμε το πρόσωπό τους πίσω από μια μάσκα…

Η φωτογραφία όμως είναι έκφραση και δημιουργία και μας βοήθησε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Παντού μπορείς να φωτογραφίσεις και κάθε δυσκολία μπορεί να γίνει μια πρόκληση για δημιουργία!

Ματένια Σακάρη

25 φωτογράφοι, μαθητές  των τμημάτων φωτογραφίας αρχάριων και προχωρημένων του  Ανδρέα Κατσικούδη  παρουσιάζουν τις καλύτερες φωτογραφίες τους και σας προσκαλούν να τους γνωρίσετε.

Μελαγχολικά αστικά τοπία, ελληνική φύση λουσμένη στο φως, κλειστοφοβικά noir σκηνικά, σκηνοθετημένη φωτογραφία μέσα στα δωμάτιά μας, φωτογραφία δρόμου, έγχρωμες εικόνες σε αντιπαραβολή με ασπρόμαυρες, απλή καταγραφή της ομορφιάς κι από την άλλη στημένα θέματα με κρυμμένα νοήματα… Δηλαδή, η έκθεσή μας δεν έχει θέμα. Το θέμα της είναι το πάθος μας για φωτογραφία!

Πετρούλα Μπεκάκου

Το Πορτοκαλί Κλείστρο και το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 στηρίζουν την Αυτοδιαχειριζόμενη Κοινωνική Κουζίνα Μοναστηράκι. Καλούμε τους επισκέπτες της έκθεσης που μπορούν και θέλουν να φέρουν για την ενίσχυσή της: κοφτό μακαρονάκι, κριθαράκι, πελτέ ντομάτα (μεγάλη συσκευασία) και ελαιόλαδο.

www.facebook.com/MonastirakiSocialKitchen

Εκθέτουν οι φωτογράφοι:

Λιλή Γαλιατσάτου, Ρένα Κουφογιαννάκη, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Άννα Τομαρά, Βίκυ Ολυμπίου, Κώστας Σταμπάνης, Λία Δεματά, Λουλούδα Γκιούρδα, Ματένια Σακάρη, Νικολέττα Μερκουριάδου, Όλγα Κονιδάρη, Πετρούλα Μπεκάκου, Μαρία Τσαλαβούτα, Κουνάκα Κατερίνα, Μάκης Ντόβολος, Χ. Κ., Έλενα Μάμουνα, Βασίλης Δραγουμάνος, Κέλλυ Μαρούδη, Κατερίνα Μαργαρίτη, Έλενα Σκρίπκα, Έλενα Κόντε, Κώστας Μέντζελος, Αλίκη Μητροπούλου.

Βίκυ Ολυμπίου


Πληροφορίες:

Διάρκεια: Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, 18:30 – 22:30

Χώρος: Cinemarian –  Σισμάνη 16, Νέος Κόσμος (πλησίον μετρό ΦΙΞ, χάρτης)

Είσοδος: Ελεύθερη

Διοργάνωση: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΛΕΙΣΤΡΟΔιάφραγμα 26, Cinemarian

Συντονισμός έκθεσης: Κώστας Σταμπάνης

Φωτογραφία αφίσας: Άννα Τομαρά

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικούδης

Για επικοινωνία: akatsikoudis@yahoo.com

Χορηγοί επικοινωνίας: Περιοδικό Photonet, Fmag, Photologio, Book Sitting, Polis Magazino, Athens Art, Think Drops

Όλγα Κονιδάρη

Λουλούδα Γκιούρδα

Έλενα Σκρίπκα