ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ | Εικαστική έκθεση στην Chili Art Gallery

ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ | Εικαστική έκθεση στην Chili Art Gallery

Η ARTgrID σε συνεργασία με τον Εικαστικό Επιμελητή Πάρη Καπράλο και εικαστικούς δημιουργούς από όλο το φάσμα της σύγχρονης τέχνης διοργανώνουν την έκθεση ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (New Normal), η οποία παρουσιάζεται με φυσική παρουσία, στην αίθουσα τέχνης των Αθηνών Chili Art Gallery, και, παράλληλα, διαδικτυακά, διαθέσιμη διεθνώς στη διεύθυνση artgrid.gr. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, σχεδίου, χαρακτικής, φωτογραφίας, κολλάζ, ελαφριές κατασκευές, καθώς επίσης επιδαπέδια & επιτραπέζια γλυπτά.

“Οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης, παράλληλα με την πανδημία, και τις υποχωρήσεις έναντι των κεκτημένων μας, ως κοινωνία, επιδρούν ευθέως στον ψυχισμό μας. Οι συνθήκες δοκιμάζουν προσωπικά ηθικά όρια και κοινωνικές αντοχές. Τα έργα που δημιουργήθηκαν μέσα στη ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, με την ελεύθερη έμπνευση των καλλιτεχνών δεν αναμένεται να προτείνουν λύσεις, αλλά να θέτουν καίρια ερωτήματα, θυμίζοντάς μας να παραμένουμε άνθρωποι μες στη τρικυμία”, επισημαίνεται στο επιμελητικό σημείωμα.

Συμμετέχουν με έργα τους οι εικαστικοί καλλιτέχνες: Παναγιώτης Ρενιέρης, Χρυσούλα Παπαδάκη, Οδυσσέας Τοσουνίδης, Τίνα Κόντογλη, Ορέστης Χάρος, Νανά Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρονόπουλος, Πέτρος Φιλίππου, Φρόσω Παπαδημητρίου, Χρήστος Σπηλιώτης, Σοφία Κορκοριάδου, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Μαρία Σταμάτη, Ηλίας Νικολαράκης, Τζώρτζια Τουλιάτου, Gabriel Grama, Μαρία Ντάρλα, Σοφία Πεχλιβανίδου, Ιωάννα Ρέβη, Αγγελική Παπακωνσταντίνου, Αναστασία Ντόντη.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα αποδοθούν Βραβεία Κοινού στους τρεις πρώτους καλλιτέχνες, τα έργα των οποίων θα ψηφιστούν ως τα πλέον ενδιαφέροντα από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας artgrid.gr. Στη διάρκεια της φυσικής έκθεσης (11 – 20 Νοεμβρίου) θα διεξαχθεί ηλεκτρονική ψηφοφορία με το ερώτημα του πλέον ενδιαφέροντος, πρωτότυπου, σχετικού με το θέμα της έκθεσης έργου. Η κατάταξη των 10 πρώτων έργων θα ανακοινωθεί δημόσια, ενώ οι τρεις πρώτοι καλλιτέχνες θα κερδίσουν δωρεάν συνδρομές και διαδικτυακές υπηρεσίες της πλατφόρμας.

Chili Art Gallery Δημοφώντος 13-15, 11851, Θησείο, Αθήνα, τηλ. 2107292564,6936755550, info@chiliart.gr
Εγκαίνια: Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021, ώρες 16:00 – 21:00

Διάρκεια: Πέμπτη 11 Νοεμβρίου – Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021.
Ωράριο: Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 10.30 – 18.00 | Πέμπτη 10.30 – 20.00 | Σάββατο 11.00-15.00 |Δευτέρα, Κυριακή Κλειστά

Ο χώρος τέχνης τηρεί όλα τα μέτρα περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας, που επιβάλει η Πολιτεία.
Η αίθουσα μπορεί να δεχτεί μέχρι 7 επισκέπτες συγχρόνως (πέραν των συντελεστών της). 


Η ARTgrID είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα προσφοράς εξειδικευμένων υπηρεσιών για τον κλάδο των εικαστικών τεχνών. Συνεργάζεται με χώρους Τέχνης, μετατρέποντας τις εκθέσεις τους σε διαδικτυακές, με επιμελητές/διοργανωτές, ως πλατφόρμα φιλοξενίας των projects τους, και με μεμονωμένους εικαστικούς καλλιτέχνες για τη διοργάνωση ψηφιακών, ή και φυσικών εκθέσεων τους σε συνεργασία με επιλεγμένους χώρους τέχνης. Παράλληλα, αναπτύσσει μία κοινότητα επιλεγμένων εικαστικών καλλιτεχνών, που προτείνει στο φιλότεχνο κοινό και τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας υπηρεσίες προβολής, μόχλευσης και εκκαθάρισης πωλήσεων. Η εταιρεία διαθέτει δίκτυο συνεργατών υψηλής εξειδίκευσης σε καλλιτεχνικά, νομικά, επενδυτικά θέματα και σε ζητήματα προβολής & επικοινωνίας. Επιπλέον αναπτύσσει μέσω εξειδικευμένων συνεργατών περιεχόμενο και συμβουλευτικές υπηρεσίες που απευθύνονται σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές και επαγγελματίες των κλάδων φιλοξενίας, εστίασης, και διοργανωτές εκδηλώσεων υψηλής αισθητικής.
Ανακαλύψτε περισσότερα: artgrid.gr

Η Chili Art Gallery ιδρύθηκε το 2010 και βρίσκεται στο Θησείο, δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα», μια ανάσα από το πιο ζωντανό σημείο της πόλης μας, το Γκάζι. Αποτελεί έναν πολιτιστικό χώρο, όπου οι φιλότεχνοι και το κοινό γενικότερα μπορούν να έρχονται σε επαφή με όλες τις μορφές της Σύγχρονης Τέχνης. Ζωγραφική, γλυπτική, κολάζ/συνθέσεις, εγκαταστάσεις/κατασκευές, χαρακτική, φωτογραφία μαζί με εφαρμογές σχεδιασμού και αισθητικής, που αφορούν σε λειτουργικά αντικείμενα και αντικείμενα καθημερινής χρήσης , όπως κεραμικά, ύφασμα, κόσμημα, γυαλί, έπιπλο, παρουσιάζονται σε μηνιαία βάση με ατομικές και ομαδικές εκθέσεις και events.
Ανακαλύψτε περισσότερα: chiliart.gr

Χορηγός ΦωτογράφισηςStudio Kotsireas | studiokotsireas.gr
Χορηγοί Επικοινωνίας:
Arts & Antiques CCR | artsantiquesccr.gr
Liberta News | liberta-news.gr