Παρουσίαση φωτογραφικού έργου Νατάσσας Κοτσάμπαση

Παρουσίαση φωτογραφικού έργου Νατάσσας Κοτσάμπαση

Η Φωτογραφική Λέσχη Ελευσίνας προσκαλεί την φωτογράφο Νατάσσα Κοτσάμπαση να παρουσιάσει την φωτογραφική της δουλειά,στο χώρο του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ελευσίνας (Θριάσιος Μουσική Σχολή – Ίωνος Δραγούμη 31, παραλία Ελευσίνας) την Κυριακή 13 Μαίου 2018 στις 18.30.
Μετά το τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση µε το κοινό.


Βιογραφικό
Η Νατάσσα Κοτσάμπαση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969.
Σπούδασε Γραφικές Τέχνες στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών στο Τ.Ε.Ι. Αθηνών και μαθήτευσε πλάι στην Φρόσω Γαννιάρη στο εργαστήρι καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας του ΕΟΜΜΕΧ.
Ακολούθως, σπούδασε Φωτογραφία, στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών στο Τ.Ε.Ι. Αθηνών, όπου ειδικεύτηκε στoυς τομείς Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας και Φωτορεπορτάζ.
Ασχολείται με την αρχιτεκτονική φωτογραφία, καθώς και την φωτογραφία αστικού και φυσικού τοπίου.
Από το 1993, εως σήμερα διδάσκει μαθήματα Γραφιστικής και Φωτογραφίας σε δημόσιες και ιδιωτικές σχολές.
Το 2002-2005, δίδαξε στο τμήμα Φωτογραφίας της ΣΓΤΚΣ του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Από το 2015, εργάζεται στη Διεύθυνση Δημοσιευμάτων, του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, του Υπουργείου Πολιτισμού. Από το 2016 συνεργάζεται με το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας HCP, όπου πραγματοποιεί σεμινάρια Φωτογραφίας για παιδιά και εφήβους.
Φωτογραφίες και κείμενα της έχουν δημοσιευτεί σε βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες,εκθεσιακούς καταλόγους και διαδικτυακές σελίδες.
Εχει κάνει ατομικές εκθέσεις: στο Φωτογραφικό Κέντρο Αθηνών, στην Ενωση Πτυχιούχων της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, στο Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας, στο ArTower Agora, στο Κέντρο Δημιουγικής Φωτογραφίας ΕΝΝΕΑ, και αλλού. Εχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις: Loosenart Mag and Gallery in Rome, στο Ιδρυμα Κακογιάννη, στο Κέντρο Δημιουγικής Φωτογραφίας ΕΝΝΕΑ, στη Φωτοσυγκυρία, στον Διεθνή Μήνα Φωτογραφίας, στο Μουσείο φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, στο Kiyosato Museum of Photographic Arts, στην Ιαπωνία και αλλού.
Φωτογραφίες της ανήκουν στη μόνιμη συλλογή του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης καθώς και του Kiyosato Museum of Photographic Arts, Japan.

www.natassakotsambassi.com
www.ananart.com