Μικρές φωτοαποδράσεις με το Διάφραγμα 26

Μικρές φωτοαποδράσεις με το Διάφραγμα 26

Το Διάφραγμα 26 οργανώνει μικρές φωτοαποδράσεις. Ειδικότερα: α . Φωτοβόλτα στο Θησείο  και β. Μονοήμερη εκδρομή με επίσκεψη σε οινοποιείο και αποστακτήριο στη Βοιωτία.

Φωτοβόλτα στο Θησείο

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2025

Η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 καλεί τους φίλους και φίλες της, αλλά κι όσες/ους θέλουν να έρθουν σε περίπατο στο Θησείο. Το ραντεβού είναι έξω από σταθμό τρένου Θησείο στις 18:00, για να ξεκινήσετε στις 18:15 ακριβώς!

Θα φωτογραφίσετε νεοκλασικά και παλιά σπίτια της περιοχής, ενώ υπάρχει και πρόταση για τη συνέχεια, όταν βραδιάσει! Η φωτοβόλτα θα διαρκέσει περίπου μιάμιση ώρα και έχει κάποιες ανηφόρες.

Δεν υπάρχει κάποιο κόστος συμμετοχής. Θυμηθείτε: παπούτσια για περπάτημα, νερό και καλή διάθεση. Όλ@ευπρόσδεκτ@!

Ανδρέας Κατσικούδης – Θησείο

Info:
Το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 είναι μια καλλιτεχνική ομάδα αποτελούμενη κυρίως από φωτογράφους με έδρα την Αθήνα. Στόχος της η φωτογραφία, η τέχνη, η επικοινωνία και η συμμετοχικότητα. Κάνουμε τη ζωή μας κι ότι μπορούμε γύρω μας καλύτερο μέσα από την αγαπημένη μας τέχνη.
https://diafragma26.gr/
https://www.facebook.com/diafragma26/
https://www.instagram.com/diafragma26/


Μονοήμερη εκδρομή με το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

Άσκρη Βοιωτίας, Κοιλάδα των Μουσών

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2025

Καταρράκτες, λίμνες, όμορφη διαδρομή, γευσιγνωσία σε αποστακτήριο και οινοποιείο, γεύμα με θέα λίμνη!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Συγκέντρωση στις 7:40 π.μ. και αναχώρηση στις 8:00 π.μ. ακριβώς από τη Λεωφόρο Καλλιρόης (έξοδος μετρό ΦΙΞ).

Θα ξεκινήσετε με επίσκεψη στους καταρράκτες στην Άσκρη Βοιωτίας.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθείτε στο αποστακτήριο Lost Lake όπου θα γίνει η πρώτη ξενάγηση και γευσιγνωσία (τσίπουρα κι άλλα αποστάγματα).

Ύστερα θα επισκεφτείτε το οινοποιείο Κτήμα Μουσών όπου θα γίνει η δεύτερη ξενάγηση και γευσιγνωσία. Υπάρχει η δυνατότητα εδώ για αγορές ποιοτικών κρασιών κι αποσταγμάτων.

Ο επόμενος σταθμός θα είναι για φαγητό στη μοναδική Λίμνη Μουσών.

Η επιστροφή θα γίνει στο ίδιο μέρος γύρω στις 20:00.

Info:
Η εκδρομή θα γίνει με πούλμαν 20 ατόμων και η κράτηση θέσης γίνεται μόνο με την πληρωμή του κόστους που είναι 55 ευρώ και περιλαμβάνει:
Κόστος πούλμαν, γευσιγνωσία και ξενάγηση στη Lost Lake και Κτήμα Μουσών και το φαγητό (με κρασιά δωρεάν από το Κτήμα Μουσών) στη Λίμνη Μουσών!
Περισσότερες πληροφορίες και πώς δηλώνετε συμμετοχή: www.diafragma26.gr
Οι θέσεις είναι λίγες και όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά δεν πρέπει να το αφήσουν για την τελευταία στιγμή. Δεν μπορούμε να πάρουμε περισσότερα άτομα μαζί μας γιατί αυτό είναι επιθυμία του οινοποιείου για να γίνουν όλα σωστά κι ωραία!
Οργάνωση εκδρομής: Βασίλης Καλαμάρας   www.kalabill.gr
Αφίσα: Παναγιώτης Λαμπρόπουλος