Η Art8 παρουσιάζει το φωτογραφικό έργο της Χριστίνας Σοροβού

Η Art8 παρουσιάζει το φωτογραφικό έργο της Χριστίνας Σοροβού

Η Art8 (Φωτογραφική Ομάδα Αγρινίου) έχει την χαρά ,το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2018 στις 18:00 στην αίθουσα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού εργαστηρίου (Γαλάνη Π. 4, Αγρίνιο), να φιλοξενήσει την Χριστίνα Σοροβού η οποία θα παρουσιάσει το φωτογραφικό της έργο. Μετά το τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.


Η Χριστίνα Σοροβού γεννήθηκε το 1973, στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας όπου και έζησε μέχρι τα δεκαοκτώ, όταν έφυγε για να σπουδάσει Εφαρμοσμένη Πληροφορική στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί ταξίδεψε και έμεινε στη Λισαβόνα για μερικά χρόνια, ύστερα λίγο λιγότερα στην Πάρο και σήμερα ζει και εργάζεται, ως εκπαιδευτικός, στην Αθήνα. Είναι μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου από το 2008 και μητέρα δύο παιδιών.
Φωτογραφίες της έχουν, μεταξύ άλλων, παρουσιαστεί στο Μουσείο Μπενάκη (Ομαδική έκθεση του Φωτογραφικού Κύκλου με θέμα «Οικογένεια»), στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Έκθεση με θέμα “Φωτογραφικά Ζεύγη”, μαζί με το Λουκά Βασιλικό ), στη Bienalle Σαντορίνης, στο Νερόμυλο Λιβαδειάς (Ατομική έκθεση με θέμα «στο Μεταίχμιο» στο πλαίσιο του μήνα Φωτογραφίας) και στο Φεστιβάλ Αντιπάρου.

Δημοσιεύσεις
2012: The grey magazine | Φωτογραφικά Λευκώματα
2012:  Χριστίνα Σοροβού – Λουκάς Βασιλικός: Αντιθετικές συγγένειες
Web site: http://sorovou.com/


Θυμηθείτε τη συνέντευξη που μας έδωσε η Χριστίνα στο Photologio.gr

Χριστίνα Σοροβού: “Η φωτογραφία είναι παντού. Μπορεί να υπάρξει ακόμα και σε ένα άδειο δωμάτιο…”