Fusion
Fusion
Fusion
Fusion
Fusion

Fusion – έκθεση φωτογραφίας υπό την επιμέλεια του Β. Γεροντάκου

Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο Fusion στο Βοοze Coopertiva με την επιμέλεια του φωτογράφου και δάσκαλου φωτογραφίας Βασίλη Γεροντάκου.

Η λέξη Fusion είναι κυρίως συνδεδεμένη με την μουσική. Ανασύρθηκε από τον σωρό των λέξεων, όταν κάποιοι από τους μουσικούς προσπάθησαν να εντάξουν στο ρεπερτόριο τους πολλά διαφορετικά είδη. Αποτελεί μια σύντηξη διαφορετικών αλλά και ετερόκλητων πολλές φορές στοιχείων.

Το φωτογραφικό τοπίο σήμερα χωρίς να υπάρχει κάποια συνειδητή πρόθεση, διαμορφώνεται μέσα στην έξαρση ενός ειδωλολατρικού ιλίγγου σε ένα fusion περιβάλλον. Μέσα σε αυτό ο καθένας τοποθετείται ανάλογα με την αισθητική που αρέσκεται,την νοηματική που επιθυμεί να προσδώσει στα πράγματα,ορμώμενος από την ανάγκη του να δημιουργήσει. Συνήθως επιλέγει μια κατεύθυνση, που του εξασφαλίζει ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορεί να κινηθεί και να εκφραστεί με συνέπεια.

Η έκθεση αυτή καταγράφει συνοπτικά τα αποτελέσματα της φωτογραφικής διαδικασίας των συμμετοχόντων στα σεμινάρια της περιόδου 2016-2017, καθώς και της καλλιτεχνικής έρευνας και διερεύνησης του φωτογραφικού μέσου. Σκοπός των σεμιναρίων αυτών είναι να αναδειχτεί το προσωπικό καλλιτεχνικό ιδίωμα με τον τρόπο αλλά και τα μέσα που ο καθένας έχει επιλέξει να εκφραστεί. (Βασίλης Γεροντάκος)

Συμμετέχοντες ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ

Αβτζιγιάννη Παναγιώτα, Αγάθου Λίλια, Αγιαννιωτάκη Ειρήνη, Αηδόνης Άκης, Αμπράζη Αθανασία, Ανδρέου Ιωάννα, Απέκης Λάζαρος, Γεωργιάδη Ελένη, Γιωτάκης Στέφανος, Γκιάλης Μιχάλης, Γκούμας Γιώργος, Δράκος Παναγιώτης, Δρεμέτσικας Θοδωρής, Ευσταθίου Μαρία, Ζησιμοπούλου Σίσσυ, Ζαφειρόπουλος Σπύρος, Ζινόβιεφ Παναγιώτης, Θέρμος Ηλίας, Ιωαννίδου Κρυσταλλία, Κανελλόπουλος Άλκης, Καπασακαλίδου Κική, Καπα Στέφανος, Καραμανλή Χριστίνα, Καρατζάς Θανάσης, Καρυτιανού Αγγελική, Καψή Μαρία, Κουσούλος Σωτήρης, Κρητικού Μαρία, Λαπιδάκης Μανώλης, Λιάκου Βάνα, Λιβάνη Έλκα, Λόλα Έλενα, Μανωλοπούλου Βίκυ, Μαραγκουδάκη Τζίνα, Μαραγκός Δημοσθένης, Μάρης Παναγιώτης, Μαρσέλος Σταμάτης, Μπάντου Έφη, Μυγιάκη Αγγελική, Μυλωνά Στέλλα, Παλαβούρα Μαρία, Παληοκώστα Κατερίνα, Παναγιωτόπουλος Κώστας, Παπαδάκη Αλεξάνδρα, Παπακυρίτσης Νίκος, Παππάς Χρήστος, Παππά Τέρη, Πάτρα Ρούλα, Περγιουδάκης Μάνος, Ρημαντωνάκη Ελένη, Σκλείδης Δημήτρης, Σουράλη Ελένη, Σπανός Ιωάννης, Σπανού Έφη, Σταμπολίτη Χρυσούλα, Σταυροπούλου Ασπασία.


Info:
Διάρκεια έκθεσης 18.10-7.11.2017
Εγκαίνια: Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 20:00
Χώρος έκθεσης: Booze Cooperativa