Φωτογραφικό οδοιπορικό του μέλους της Φωτοδού Γιάννου Δημητρίου

Φωτογραφικό οδοιπορικό του μέλους της Φωτοδού Γιάννου Δημητρίου

Την Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021, στις 7:45 μ.μ., σε μια ακόμα online εκδήλωση, που διοργανώνει η Φωτοδός μέσω zoom, παρουσιάζεται ένα φωτογραφικό οδοιπορικό του μέλους της Φωτοδού Γιάννου Δημητρίου.

“Η ζωή εκτυλίσσεται ως μία αδιάκοπη ταινία. Εντός της ροής αυτής κατά διαστήματα ξεπροβάλλουν μπροστά μας, στιγμιαία, σκηνές από ιστορίες αγάπης και πάθους, χαράς και λύπης, έντονης δράσης ή αδράνειας, μοναξιάς, πίστης και αμφισβήτησης και ενίοτε της λησμονημένης επαναστατικότητας μας. Αυτές οι σκηνές με συντρόφεψαν στις φωτογραφικές μου αναζητήσεις και όλες μαζί συνθέτουν αυτό το προσωπικό φωτογραφικό οδοιπορικό που καλύπτουν την περίοδο 2001 – 2015.

Η θεατρικότητα των στιγμών πάντοτε με γοήτευε και αυτό προσπάθησα να αποτυπώσω.”

– Γιάννος Δημητρίου

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021, 7:45 μ.μ.
Διάρκεια: ~50′
Γλώσσα: Ελληνικά
Ελεύθερη συμμετοχή μέσω Zoom στον σύνδεσμο: https://zoom.us/j/98866410288

Facebook Event

Οργάνωση: Φωτοδός Fotodos
Ξάνθης Ξενιέρου 37, Άγιος Αντώνιος, Λευκωσία 1015
http://www.fotodos.org/

info@fotodos.org

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ο ήχος, το βίντεο και άλλες πληροφορίες που αποστέλλονται κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ενδέχεται να καταγραφούν για αρχειοθέτηση, δημοσίευση on-line ή για άλλους σκοπούς που κρίνονται κατάλληλοι. Συμμετέχοντας σε αυτήν την ηλεκτρονική συνεδρία, συναινείτε αυτόματα σε μια τέτοια οπτικογράφηση. Εάν δεν συναινείτε στην οπτικογράφηση, συζητήστε τις ανησυχίες σας με τον οικοδεσπότη ή μην συμμετάσχετε στη συνεδρία.