Έκθεση φωτογραφίας των νέων μελών του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας

Έκθεση φωτογραφίας των νέων μελών του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας διοργανώνει κάθε χρόνο από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο ένα εισαγωγικό σεμινάριο καλλιτεχνικής Φωτογραφίας που απευθύνεται σε  νέους φωτογράφους, με λίγη ή καθόλου εμπειρία.

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από δύο ενότητες. Στην πρώτη από τον Οκτώβριο έως τον Ιανουάριο γίνεται εξοικείωση με τις τεχνικές και την τεχνολογία του μέσου  και στη δεύτερη από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο γίνεται γνωριμία και  μελέτη του έργου μεγάλων φωτογράφων,  ενώ παράλληλα  αναπτύσσεται  η προσωπική  δημιουργική έκφραση του κάθε νέου φωτογράφου.

Ο κύκλος σπουδών καταλήγει σε μια ομαδική έκθεση που παρουσιάζει το αποτέλεσμα της ενασχόλησης των συμμετεχόντων και αντικατοπτρίζει την προσωπική προσέγγιση του κάθε δημιουργού.

Τα εγκαίνια της παραπάνω έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στην Παλιά Μουσική (Χαλήλ Μπέη Τζαμί) την Παρασκευή 26 Μαΐου  και ώρα 20:00.

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Δέσποινα Νικολάου, Ελένη Παναγιωτίδου, Ευμορφία Στεργιοπούλου, Κωνσταντίνα Μήττα, Magda Schmid, Μαρία Δελιανίδου, Μαριάννα Κεσόγλου, Μιχάλης Πρεπόνης, Νίκος Θωμαΐδης, Στέλλα Τσολακίδου, Σοφία Παπαδοπούλου, Βασίλης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Αγγής, Βενετία Βαλαβάνη, Ελένη Αποστολίδη και Ελένη Μαυρογιάννη.


Info:
Εγκαίνια: Παρασκευή 26.05.2023 στις 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 26.05.2023-04.06.2023
Ώρες Λειτουργίας:  10:30-13:30 και 18:00-21:00
Παλιά Μουσική (Χαλίλ Μπέη Τζαμί), Καβάλα
Συνδιοργάνωση: Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας και Δήμος Καβάλας-Δημωφέλεια
Είσοδος ελεύθερη.