Φωτοεξόρμηση στη λίμνη Δόξα με το Διάφραγμα 26

Φωτοεξόρμηση στη λίμνη Δόξα με το Διάφραγμα 26

Γιώργος Μπουλασίδης

Εκδρομή με τη Φωτογραφική Ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26
Λίμνη Δόξα, Λίμνη Στυμφαλία
Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Σχετικά κοντά στην Αθήνα αποτελεί μια από τις πιο όμορφες μονοήμερες εκδρομές που μπορεί να κάνεις κανείς στη χώρα μας! Φύση, χρώματα, ησυχία, υπέροχες εικόνες. Ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τις φίλες και τους φίλους της φωτογραφίας. Υπέροχη περιοχή της Ορεινής Κορινθίας, ο Φενεός με την εκπληκτική λίμνη Δόξα έχει χαρακτηριστεί δίκαια ως η «Ελβετία της Κορινθίας». Ανάμεσα στον Χελμό, την Ντουρντουβάνα (Πεντέλεια) και τη Ζήρεια και με γραφικά χωριά να την περικυκλώνουν, η τεχνητή λίμνη σε υψόμετρο 900 μέτρων αποτελεί πόλο έλξης πλήθους επισκεπτών.

 

Κυριάκος Αναστασόπουλος

Πρόγραμμα εκδρομής

Το ραντεβού είναι 7:45 π.μ. στην έξοδο του Μετρό ΦΙΞ (οδός Καλλιρόης) για να ξεκινήσουμε στις 8:00 π.μ. ακριβώς.
Θα έχουμε αρκετές ώρες να φωτογραφίσουμε και να εξερευνήσουμε τη Λίμνη Δόξα, ενώ το μεσημέρι θα πάμε σε γειτονικό χωριό για φαγητό (μάλλον την Καστανιά, προαιρετικό) και στη συνέχεια θα καταλήξουμε στη Λίμνη Στυμφαλία για βόλτα.
Η επιστροφή μας στην Αθήνα θα γίνει περίπου στις 7:45 μ.μ.

Γιάννης Λογκαράκης


Info:

Η κράτηση θέσης γίνεται μόνο με την καταβολή των 15 ευρώ στο Cinemarian,  Σισμάνη 16 Αθήνα, 300 μέτρα από το μετρό ΦΙΞ, χάρτης, κάθε Τετάρτη 6-10 μμ

ή με κατάθεση στο λογαριασμό: GR090 17190 20000 6902 1332 13495 Τράπεζα Πειραιώς – Φόρτης Γιώργος (μετά στέλνετε μήνυμα στο email kstabanis@hotmail.com γράφοντας ότι πρόκειται για την εκδρομή και το επίθετό σας που φαίνεται στην κατάθεση).

Πληροφορίες: kstabanis@hotmail.com – Κώστας Σταμπάνης (αν θέλετε να μιλήσετε μαζί μας γράψτε το κινητό σας στο email να σας καλέσουμε).

Χριστίνα Δόμινου

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Κωνσταντίνος Κόλλιας

Δημήτρης Καλύβεζας

Γιώργος Βασιλειάδης

Αλέξανδρος Μπουγάδης