Διάφραγμα 26 | Παρουσίαση του φωτογράφου  Garo Kalaydjian

Διάφραγμα 26 | Παρουσίαση του φωτογράφου Garo Kalaydjian

Παρουσίαση Φωτογράφου

Garo Kalaydjian

Η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 παρουσιάζει έναν φωτογράφο που ταξιδεύει σε μέρη που πηγαίνουν λίγοι και φωτογραφίζει μ΄ένα τρόπο που πάλι λίγοι μπορούν!

Garo Kalaydjian

Ο Garo Kalaydjian (Γκάρο Καλαϊτζιάν) θα μοιραστεί μαζί μας τις καλύτερες φωτογραφίες του και τις ιστορίες που κρύβουν αυτές. Έχουμε πολλά να δούμε, να ακούσουμε, αλλά και να συζητήσουμε μαζί του. Είναι μια παρουσίαση που προσπαθούμε να οργανώσουμε ως ομάδα εδώ και τρία χρόνια, αφού όταν το σύμπαν δεν καταρρέει (βλ. κορονοϊό) ο Γκάρο ταξιδεύει όποτε κι όπου μπορεί…

Garo Kalaydjian

Ο Garo Kalaydjian (Γκάρο Καλαϊτζιάν) είναι ερασιτέχνης φωτογράφος που ασχολείται με την φωτογραφία από την νεαρή του ηλικία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και την δεκαετία του 1970 απόκτησε την πρώτη του αναλογική μηχανή, ενώ από το 2007 είναι ενεργό μέλος διαφόρων ελληνικών φωτογραφικών ομάδων, έχοντας κατά καιρούς κάνει παρουσιάσεις και σεμινάρια με φωτογραφικά και τεχνικά θέματα σχετικά με την λήψη και την επεξεργασία της εικόνας. Έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 85 χώρες στον κόσμο και έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 25 ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, ενώ περιοδικά φωτογραφίας έχουν πολλές φορές φιλοξενήσει φωτογραφίες του. Αν και ασχολείται με όλα τα είδη φωτογραφίας, οι τομείς που τον ενδιαφέρουν περισσότερο είναι η ταξιδιωτική φωτογραφία, το πορτρέτο και η φωτογραφία δρόμου.

Garo Kalaydjian


Info:
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, 19:00 στο Cinemarian (Σισμάνη 16, Νέος Κόσμος)
Είσοδος ελεύθερη!
Για να εξασφαλίσετε θέση παρακαλούμε να είστε 15 λεπτά πριν την παρουσίαση.

diafragma26.gr

Garo Kalaydjian

Garo Kalaydjian