Κοπή πίτας από το Διάφραγμα 26

Κοπή πίτας από το Διάφραγμα 26

Η φωτογραφική ομάδα Διάφραγμα 26 κόβει την πίτα της για το 2019

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στις 8 μ.μ.

Στο νέο Cinemarian (Σισμάνη 16, Αθήνα, 300 μ. από το Μετρό ΦΙΞ)

Καλεσμένη η  Φωτογραφική Λέσχη Ηλιούπολης!

 

Φωτογραφική Λέσχη Ηλιούπολης

Η Φ. Λ. Ηλιούπολης θα παρουσιάσει το έργο της και επιλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες των μελών της.

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΑΣ

  • 8:15 μ.μ. παρουσίαση της Φωτογραφικής Λέσχης  Ηλιούπολης.
  • 9:15 μ.μ. κόψιμο πίτας, κλήρωση δώρων και πάρτι

Είσοδος ελεύθερη

Με την είσοδό σας στην εκδήλωση μην ξεχάσετε να πάρετε το δωρεάν λαχνό σας γιατί θα κληρωθούν αρκετά δώρα!

Ενδεικτικά θα κληρωθούν μηνιαία πάσο για δωρεάν προβολές στο Cinemarian, ημερολόγια από το Διάφραγμα 26, βιβλία με ποιήματα του Ανδρέα Κατσικούδη, εκδρομές με το Διάφραγμα 26, μαθήματα φωτογραφίας και κινηματογράφου και βιβλία από τις εκδόσεις  Nexusmedia και το περιοδικό Photonet


Info:


Α. Η Φωτογραφική Λέσχη Ηλιούπολης ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2011 από μια παρέα ανθρώπων που αγαπούν την φωτογραφία και που είχαν παρακολουθήσει δύο κύκλους σεμιναρίων υπό την αιγίδα του Δήμου. Σε αυτόν τον πυρήνα προστέθηκαν σταδιακά και άλλα μέλη με παρόμοια ενδιαφέροντα.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στόχος της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης είναι να φέρνει κοντά ερασιτέχνες που αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας, εμπλουτίζοντας εποικοδομητικά τις γνώσεις τους και υποστηρίζοντας την καλλιτεχνική τους πορεία και αναζήτηση μέσα από μαθήματα, διαλέξεις, σεμινάρια, φωτογραφικές εκθέσεις, φωτογραφικές εξορμήσεις κ.ά.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ

Από τον Οκτώβριο του 2011 στεγάζεται σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος της πόλης στο Άλσος Καλαβρύτων.

ΜΑΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Έκτοτε διοργανώνουν ή συνδιοργανώνουν εκθέσεις και διαγωνισμούς φωτογραφίας, ενώ κάθε εβδομάδα πραγματοποιούν συναντήσεις στις οποίες γίνονται προβολές φωτογραφιών, συζητήσεις, θεματικές παρουσιάσεις, σεμινάρια αρχαρίων και προχωρημένων, φωτογραφίσεις και λοιπές δραστηριότητες.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑΒΛΑΡΑΚΗ

Οι συναντήσεις αυτές είναι ανοικτές για το κοινό.

www.fotolesxi.com

ΙΣΑΒΕΛΑ ΜΠΕΡΤΡΑΝ


Β. Η ομάδα Διάφραγμα 26 είναι μία φωτογραφική Ομάδα με έδρα την Αθήνα.

Αποτελείται από επαγγελματίες κι ερασιτέχνες φωτογράφους κι έχει ως συντονιστή της τον δάσκαλο φωτογραφίας Ανδρέα Κατσικούδη. Στεγάζεται στο Cinemarian.

Διοργανώνει εκθέσεις, παρουσιάσεις φωτογράφων, φωτο-εξορμήσεις, ομιλίες και προβολές ταινιών για τη φωτογραφία. Διοργανώνει επίσης στην Αθήνα το Photo Sunday και κάθε χρόνο ένα φεστιβάλ με συμμετοχή καλλιτεχνών από όλα τα είδη τέχνης.

Την άνοιξη του 2019 διοργανώνει φεστιβάλ με ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους καλλιτέχνες στο Booze Cooperativa, με τίτλο “Μουσική”.