Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020 / Corinth Exposed 2020

Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020 / Corinth Exposed 2020

Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020 / Corinth Exposed 2020

ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ με τίτλο: “Inner Beauty

&

ΕΚΘΕΣΗ Christine Papas: “Moving Still – Still Moving”

 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020  / Corinth Exposed Photography Festival 2020 και το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών, διοργανώνουν από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, δυο εκθέσεις φωτογραφίας στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020.

Διεθνές φεστιβάλ φωτογραφίας Κορινθίας 2020 – έκθεση Christina Papas

Στην είσοδο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αρχαίας Κορίνθου φιλοξενούνται οι 20 διακριθείσες φωτογραφίες του Διεθνούς Διαγωνιστικού “INNER BEAUTY” και στη Ρωμαϊκή Αίθουσα του Μουσείου φιλοξενείται η ατομική έκθεση της φωτογράφου Christina Papas, με τίτλο: «Moving Still, Still Moving».

Στο Διεθνή Διαγωνισμό συμμετείχαν, με πάνω από 1100 φωτογραφίες τους, 285 φωτογράφοι από 45 χώρες από όλο τον κόσμο. Προκρίθηκαν φωτογράφοι από την Ελλάδα, τις ΗΠΑ, την Δανία, την Ελβετία, το Βέλγιο, τη Ρωσία, την Αργεντινή, την Ελβετία και την Ιταλία.

Διεθνές φεστιβάλ φωτογραφίας Κορινθίας 2020 – έκθεση φωτογραφίας Inner beauty

Οι φωτογραφίες επιλέχθηκαν με ψηφοφορία από την αξιότιμη επιτροπή του διαγωνισμού που απαρτίζεται από τους:  Νίκο Φιλιππακόπουλο – Αρχιτέκτoνα DPLG – Εικαστικό καλλιτέχνη, Δρ. Αντωνία Τζαναβάρα, Διδάκτoρα Μουσειολογίας / Έφορο Δημοτικής Πινακοθήκης Κορίνθου,  Θεόδωρο Στίγκα, Δικηγόρο Αθηνών. Συνιδρυτή του ηλεκτρονικού περιοδικού photologio.gr, Peter Kervarec, Φωτογράφο, Justin Jones, Εικαστικό – Φωτογράφο, Αναστάση Πρωτοπαπά, Μ.Α / Β.Α, Φωτογράφο / Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας,  Σωκράτη Λαμπρόπουλο, Μ.Α / Β.Α, Εικαστικό / Διευθύνοντα Σύμβουλο Πελοποννησιακού Ινστιτούτου Τεχνών.

Ώρες λειτουργίας: Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του μουσείου και με αντίτιμο το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου:  27410 31207

Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας: 27410 73509,

Υπεύθυνος Σωκράτης Λαμπρόπουλος.

 

Με την ευγενική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.  Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας  και της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας