ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: “CHILDHOOD MOMENTS”

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: “CHILDHOOD MOMENTS”

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων του Πολυχώρου Τσαλαπάτα στο Βόλο και σε συνεργασία με το φωτογράφο Γεώργιο Μακρίδη, διοργανώνεται έκθεση φωτογραφίας στη Στοά Τέχνης του Πολυχώρου με τίτλο “Childhood moments” («Στιγμές παιδικής ηλικίας»). Συνεχίζοντας τη συλλογή καθημερινών μας στιγμών, αποδεικνύουμε ότι η τέχνη είναι γύρω μας, είναι παντού….στο κάδρο της καθημερινότητά μας, αρκεί να σηκώσουμε τη κάμερα και να πατήσουμε το κλικ.

13 φωτογράφοι εκθέτουν μικρές καθημερινές παιδικές στιγμές, του πιο μεγάλου και ελπιδοφόρου κομματιού της ζωή. Επίσης 4 μικροί (ηλικιακά μόνο) φωτογράφοι εκθέτουν τις παιδικές στιγμές όπως εκείνοι παρατηρούν μέσα από τη κοινωνία των «μεγάλων». Μεγάλες και μικρές στιγμές όπου όλοι εμείς οι μεγάλοι παρατηρούμε στη ζωή των μικρών αυτών θαυμάτων… Τα παιδιά που κάποτε ήμασταν εμείς ή τα παιδιά που δε σταματήσαμε να είμαστε ποτέ!Αναπολώ…

Τα αφιλόξενα τοπία της γειτονιάς μας που κάναμε τα πιο ισχυρά καταφύγια και περιμέναμε τη στιγμή να πούμε τις λέξεις λύτρωσης … φτου ξελεφτερία.

Περπατώ…

Στις ανοιχτές αλάνες, τα παιδικά ουρλιαχτά χρωματίζουν τον επίμονο ενοχλητικό ήχο  του αστικού τοπίου. Στις αυλές των σχολείων τα ποδοβολητά από τους κλέφτες και αστυνόμους θα σταματήσουν με τον νευρικό ήχο του κουδουνιού.

Ακούω…

Τον ήχο του νερού που πλατσουρίζει και σε συνδυασμό με τη σαπουνάδα γίνετε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι του.


Info:

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι αλφαβητικά:

Εγγλέζου Αρετή

Ζούρας Δημήτριος

Θωμά Θεοδοσία

Κανίνια Νέβι

Κοφινά Ιωάννα

Λαχανάς Αχιλλέας

Μακρίδης Γεώργιος

Μάλλιου Μαρία

Μαρτίδης Γιάννης

Μυτάς Δημήτρης

Ξηρογιάννης Γεώργιος

Παυλιδάκη Κατερίνα

Πυλαρινού Στέλλα

Ρομπόκος Γιάννης

Σολδάτος Ανρέας

Σπυλιώτης Βασίλης

Σπυλιώτη Γεωργιάννα

——-

Εγκαίνια της έκθεσης 10 Φεβρουαρίου 2018 ώρα 20:30

Στοά τέχνης, Πολυχώρος Τσαλαπάτα (Γιαννιτσών & Λαχανά) – Βόλος

Διάρκεια έκθεσης: 10 Φεβρουαρίου  – 11 Μαρτίου 2018

Ώρες Λειτουργίας έκθεσης:  καθημερινά 10:00 – 01:00.

Είσοδος Ελεύθερη